Tehnički kutak > Garaža
Yamaha Zuma
tdj595:
Kod mene je vertex, izvrtio vec preko 20k km nadam se jos toliko. Karike nedavno preventivno mijenjao zazor se povecao minimalno mogle su jos toliko
matija84m:
--- Citat: mic - 09 Kolovoz, 2020, 14:44:59 ---Vidim da i u S6 streetraceu dolazi vertex koji čak izgleda bolje od assoa u dr evu, na slici se čini kao da je gornja karika pozicionirana višlje i da su karike tanje. Možda je samo optička iluzija :dontknow:
--- Kraj citata ---
Streetrace ima na klipu stage6 zig, ali stvarno neznam tko ga proizvodi. Karike su tanje jer su 1mm. Drevo ima karike 1.2mm
mic:
--- Citat: ---Kod mene je vertex, izvrtio vec preko 20k km nadam se jos toliko. Karike nedavno preventivno mijenjao zazor se povecao minimalno mogle su jos toliko
--- Kraj citata ---
Znači kvaliteta je i dalje dobra .. Imao sam prije vertexa na derbiu na am6 mašini, vozio 10k km bez problema i bez neke znatne potrosenosti.
--- Citat: ---Streetrace ima na klipu stage6 zig, ali stvarno neznam tko ga proizvodi. Karike su tanje jer su 1mm. Drevo ima karike 1.2mm
--- Kraj citata ---
U opisu streetrace kita na maxiscootu pise da je klip vertexov. Bar tako piše za AC verziju cilindra.
matija84m:
Ali za voznju je bolji drevo jer ima nesto nize tajminge i vise momenta ima iz manjeg okretaja. Tako da je taj kit ljepsi za vozit.
mic:
A to bi ubiti i bilo dobro za vožnju sa original auspuhom jer ionako ne podržava puno okretaja.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju