Tehnički kutak > Garaža

Yamaha Zuma

<< < (3/90) > >>

mic:
Istina da, mislim nisam ni ocekivao al racunam da valja pokušati, mozda netko ima...
I meni je auspuh prekrasan, zato sam ga i uzeo...
Gledam sad bas na maxiscootu i  izgleda da ni nema ovako kromiran za horizontal mašinu. Ne znam kako sam to uspio fulat.

PchelaUbica:
Da u njihovim rubrikama zuma 1 i zuma 2 nude samo vertikal spuhove. Pitanje je jel pase od npr aeroxa i slicnih i jel tvoj sigurnp horizontala

mic:
Da, njihova tražilica me i sj*bala, racunao sam da izbaciva za horizontal mašine kad na kraju pokazuje za vertical mašine  ::)
A inace sam imao sreće sa njihovom tražilicom kad sam si slagao am6 mašinu za Derbia.
I da, moja mašina je horizontalna, koliko vidim auspusi za aeroxa pašu meni.

PchelaUbica:
Isto krive dijelove narucio?

https://www.scooter-attack.com/pot-d-echappement-yasuni-r-black-chrome-mbk-nitro-aerox-yas902bcr.html
Eo al nema odmah na stanju. Kroz 10 dana
Nis salji nazad i trazi pare nazad. I naruci ponovo. Regaj se ko novi clan , dobijes 6 eura , i aktualan je popust 10 % na sve. Uneses kod "backtoschool" Izaci ce te s postarinom 120 eura

mic:
Ma nije, kad sam si am6 slagao onda su mi svi dijelovi tocni dosli, pa cak i najmanje sitnice...zato sam sad valjda malo previše vjerovao tražilici pa me zeznulo...

--- Citat: ---Nis salji nazad i trazi pare nazad. I naruci ponovo. Regaj se ko novi clan , dobijes 6 eura , i aktualan je popust 10 % na sve. Uneses kod "backtoschool" Izaci ce te s postarinom 120 eura
--- Kraj citata ---
Ovako ce i biti najvjerojatnije jer mislim da nemam druge.
Hvala na linku i savjetima  :icon_thumright:
Sad me samo zanima koliko ce me koštati slanje do Njemačke jer poprilično je velik paket haha.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju