Općenito > Generalno o skuterima
j#bo BOG MATER HRVATSKIM TEHNICKIM PREGLEDIMA
balki:
Ma nemoj se samo nervirati- s takvim stavom ljudi ne zive dugo! Promjeni stanicu i sve5.
Sto se tice skutera sve znas na kaj paze- pa ga slozi da zadovolji sve bitne uvjete.
3alfa3:
Maloprije...... skrecem iz Heinzelove desno u Branimirovu motorom, drot dize palicu, ali nakon sekundu dvije mase da prodjem. Razlog? Skuter bio iza mene, valjda mu bio zanimljiviji.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
dario007:
Jesi u ovom medjuvremenu do dijela mahanja zasaltao dve nize?
3alfa3:
Ma jok, kulturno u 3coj skrenuo i pocistio gumu nebi ni mogo stat do mjesta di je mahao, al onda razvuko 3 i 4 kak spada do skretanja lijevo prema Maksimiru
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Corector:
Kupio skutere u inozemstvu prije skoro 2 god. Odbili me je nemam dovoljno papira. Dobro, u redu, davio vlasnike jel to sve, vele jest i da se s tim moze nornalno dalje regati kod njih.
S tim papirima gore sve normalno funkcionira, ali kod nas ne jer se dodatno trazi rodni list od majstora koji je slagao u tvornici, te spermogram od ovlastenog dealera...
Nadalje, doslovno se iz dana u dan sve mijenja glede tih pravila i naputaka u radu, i saznam od mase ljudi da se odjednom sve moze, i zaista, moze. Ali imas i dalje one truletze od djelatnika na svakom DRUGOM koraku koji kazu NE MOZE, a kolega pored njega kaze MOZE. Vrhunac mi je bio kad sam imao potvrdu od proizvodjaca iz drzave uvoza, a kucka mi kaze da cu morati vaditi nasu, a prethodno sam obavio jednu regu s takvom potvrdom.
Naravno da si obavio apsolutno rutinski posao relativno brzo i kratko, a cim je malo vanserijska situacija, dolazi do odjebavanja i extremno jebenog kompliciranja gdje prpvedes pola dana i opet ne stignes nista rijesiti.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju