Tehnički kutak > Garaža
Aprilia SR150-->172 Electric blue
matija84m:
Blatobran koji je jako izlozen pjeskarenju ce slabo potrajat da ga obojis i aa najskupljom bojom.
dario007:
Pofarbao sam airbox.Prvo filer pobrusio na vodu i pospricao u mat crno.
Kupio sam nove serafe za dekl,na imbus,pa sam i njih smontirao
Na BGM usis sam izrezao nov dihtung i to ugradio sa novom prirubnicom
I tako je ponovno vracen Mikuni VM20,da bude OEM.Nabo sam setup napamet.88 dell dizna,igla 2.zub i to je tako smontirano.Napravio blindu za pipak ulja,podesio sajlu da bude lijepo naspanata i prevukao gumu preko stelera.
Nakacen i airbox koji je dobio nov OEM filter zraka i malo povezana ta crijeva da budu na okupu.
Airbox je dobio nove serafice i to sad ovako izgleda
Setup karba je perfektan od prve,samo sam serafic smjese podesio i provjerio obrtaljkom koliko setup vrti.
Vrti idealno 8000rpm +/-100rpm,starta kao katapult,boja svjecice idealna,tako da nikakvih dodatnih stelanja nemam.
Napravio sam nekih 80km i prezadovoljan sam ponasanjem prijenosa,odazivom na gas i opcenito voznjom skutera,tako da se nis ne dira do slijedeceg servisa.
I dalje u potrazi za blatobranom.
:hello:
PchelaUbica:
Mrale sexx ti je airbox :)
Bump:
Jako lijepo pogotovo ovo deklo sa novim dijelovima, imam ja jedno novo deklo matoca unutra, nema nista osim sto su piksa za kurblu i bendix u njemu, cak nisu ni navoji narezani od zastitnog lima to ne kuzim zast, pa bi ga poslozio ak ima ovako novo sve za uzeti.
Jel zadnji blatobran isti ko na sp-u?
dario007:
--- Citat: PchelaUbica - 22 Rujan, 2019, 22:44:52 ---Mrale sexx ti je airbox :)
--- Kraj citata ---
Hvala ;)
--- Citat: Bump - 23 Rujan, 2019, 00:56:53 ---Jako lijepo pogotovo ovo deklo sa novim dijelovima, imam ja jedno novo deklo matoca unutra, nema nista osim sto su piksa za kurblu i bendix u njemu, cak nisu ni navoji narezani od zastitnog lima to ne kuzim zast, pa bi ga poslozio ak ima ovako novo sve za uzeti.
Jel zadnji blatobran isti ko na sp-u?
--- Kraj citata ---
Sve se moze ako imas volje...
Blatobrani sp i fxr/sr se razlikuju.Fxr i SR imaju plastiku preko gornjeg serafa auspuha,a Sp nema.
BP mi je narucio ventilator kvacila,pa je i to doslo.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju