Tehnički kutak > Garaža
Aprilia SR150-->172 Electric blue
Bump:
Kolko je kazna za kategoriju uopce? Ja se nebi zajebavao vidim da imaju fetiš na skuteraše, u 900km koliko sam u god dana napravio sa SPom po gradu su me 3 put zaustavili dva put sam popušio kaznu za tablicu. A kad sam na motoru nisam im zanimljiv tolko
Nego zasto neke SRke imaju mikunija a neke dellorta? Vidim da dosta ljudi ima problema sa paljenjem hladnog skutera s mikunijem iako ne kuzim kako to moze biti povezano osim čoka
mrmadrma:
--- Citat: Bump - 29 Kolovoz, 2019, 23:11:29 ---Kolko je kazna za kategoriju uopce? Ja se nebi zajebavao vidim da imaju fetiš na skuteraše, u 900km koliko sam u god dana napravio sa SPom po gradu su me 3 put zaustavili dva put sam popušio kaznu za tablicu. A kad sam na motoru nisam im zanimljiv tolko
--- Kraj citata ---
Zato sto znaju da ces im pobjeci ako krene bjezati.. Hahahahha
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Tomi_ZG:
--- Citat: dario007 - 29 Kolovoz, 2019, 20:13:53 ---Danas je i srka dosla na red...
--- Kraj citata ---
Stvarno mnogo mnogo lepo,sve je čisto i iznutra,moram priznat da sam mrvicu ljubomoran jer mi je veverica napeta još dok ju je Jozo upicanio već odavno
--- Citat: Bump - 29 Kolovoz, 2019, 23:11:29 ---Kolko je kazna za kategoriju uopce?
--- Kraj citata ---
Ak imaš B kazna je 2000kn,a po novom kazna vlasniku koji je dao vozaču bez kategorije da vozi je 3000 - 7000kn ak je tuđe vozilo u igri
igor.sb:
--- Citat: Bump - 29 Kolovoz, 2019, 23:11:29 ---Nego zasto neke SRke imaju mikunija a neke dellorta? Vidim da dosta ljudi ima problema sa paljenjem hladnog skutera s mikunijem iako ne kuzim kako to moze biti povezano osim čoka
--- Kraj citata ---
kao i fxri sto su imali mikunija, pa kasnije dellorto, pa se nastavilo na spovima
rijetke su srke sa dellortom, mozda one prve 99
sto se tice paljenja, svoj ako ne vozim duze od par dana moram kurblat vise puta, svaki dan dok sam ga vozio, prvo paljenje pali iz prve, ljeto zima ne bitno, zasto :dontknow:
--- Citat: dario007 - 28 Kolovoz, 2019, 11:18:23 ---125 i 150 blok su isti,razlika je samo u promjeru cilindra.
Vecina SR-ka ima prihvat za celjust,sad od koje godine je matica van i prihvat ti nebi znao rec...
--- Kraj citata ---
prve srke 99 nisu imale nosace celjusti, a slabo ih i ima jer sve koje su i prodavane na popustu 2004-2005 su bile 2000 il 01 godiste
00 blokovi nema pravila il je matica van il unutra
sarafi dekla su m6x60, m6x45, duzih kracih, srednjih :toothy11:
određuje i plasticni poklopac kojeg nemas na deklu idi na sve krace
dario007:
Hvala na infu Igore.
SR-ka je trenutno raskopana,pribavio sam dijelove.Uzo sam crijeva goriva i vakuma,nov zupcanik i njegov feder,orginal Pia centralni feder i Micuboshi remen.U steku su federi kvacila,tako da ce se odraditi komplet servis da skuter mehanicki bude top.
Nyzvu sam proslijedio polumjesec da se povari,jos cu uzeti nove serafe dekla i tjt otprilike.
Evo dijelova na hrpi.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju