Tehnički kutak > Garaža
Aprilia SR150-->172 Electric blue
igor.sb:
Ajd bas super
Kao da ti fali bocni nogar :toothy3:
Nego, tko je probao ovaj "novi" malossi kevlar, nije mitsuboshi los ali kevlar je kevlar, proklet bio dan kad je polini promijenio proizvodjaca i izbacio novi kevlar zvan g#vn% u odnosu na 1.
Cak vidim i mitsuboshi ima neki drugi bb 180 remen
Prvi koji je i bio za bb 180 je bio ovaj 836x21.5 al ne ne sjecam da je 21.5mm, jesu to nesto mjenjali
https://www.racing-planet.de/drive-belt-mitsuboshi-for-gilera-runner-fxr-dragster-180-hexagon-180cc-p-279701-1.html
I ovaj kojeg prije nije bilo i džabe je 15e
834x22
https://www.racing-planet.de/drive-belt-mitsuboshi-for-piaggio-hexagon-2t-skipper-skr-2t-runner-dragster-180-p-279681-1.html
Nist mi vise nije jasno
A gume po izgledu kad vidim molas i ove, ove su sire, a i vislje, bar ovaj bocna strama di su slova i ostale pi*darije, tako su mi i metzelerke izgledale u odnosu na molas
dario007:
Probao sam malossi kevlar na Nrg-u,sateo 2 kom u 1500km,a kosta ko suho zlato.Konci su otpali,ista stvar se desila i Dax-u.Sto se performansi tice nije do koljena Mitcuboshiu.
Ja ti koristim ovaj prvi sa linka MBLSC010 i taj je nov bio 21.8 ili 22mm koliko me sjecanje sluzi.
Taj stoji perfektno u polutkama,u samom vrhu.
Ne fali mi nogar,nego je naslonjena na gredu radi friskog asfalta,pa nogara propada unutra.
Gume su dosta gljivaste,ali meni osobno takve i odgovaraju,ne volim kad je lelujav na tankim gumicama.
igor.sb:
j#bo ga malossi, a tko ga proizvodi?
Ako je sudit po ovoj slici, isto ga mitsuboshi proizvodi, ovaj trokut sa zvjezdicama je njihov logo
dario007:
Nezz,ali mjere su totalno drugacije,negdje ima zapisano u temi od NRG bb-a,mislim da je 22x828 bila mjera
dario007:
Regao SR-ku
Ukupno 685kn
Istestirana i razlika u getribama
Sr150 getriba
I sada sa 6.44% duzim primarom
Start je isti ili neku jedva osjetnu nijansu losiji,a krajnja brzina,putne brzine i medjuubrzanja su se dosta popravila.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju