Tehnički kutak > Garaža
Aprilia SR150-->172 Electric blue
dario007:
Upgradeova po pitanju performansi nece,treba ga malko dostelati jer trokira do 1/3 gasa,uzeti gume pocetkom iduce sezone i eventualno prednje plocice.Fakat nema sta za dirati na skuteru.Oprat cu boju sa zmigavaca i uzeti novi zadnji blatobran.
Moram sebe upgrejdati,jer nemam kategoriju :confused5:
Sto se setupa tice,nema se tu sta ni dirati,ovo je miljama daleko od serijske 150tke.
Malossi 172
Jasil
Bgm usis
Fxr spuh bez kata
Phbg 21
Multivar
Ostaje vazdusar i ostaje bubanj iza,obecao sam bivsem vlasniku,a bilo bi svetogrdje tak ljepi skuter budzit u krivom smjeru.
ljubo46:
Moja srka 172 ac je bila portana i s getribom od spa i mikunijem tm24 isla 160kmh po njezinom satu..uglavnom perverzija ako hoces..i jede sp-e serijale za dorucak :laughing7: ;D
dario007:
I ovo papa serijske sp-e,al nije nis budzeno.Doduse daleko sam od 160km/h po satu.Ovaj ide oko 135km/h po satu.
172 termogrupa je uzeta jer za 150cc nije bilo karika,nema orginal termogrupe za uzeti,pa je 172 bilo jedino logicno rijesenje da sve bude novo.
Dao je Ditek i 150 termogrupu uz skuter,cilindar odlican,jedino su karike losije,klip je cak i dobar.Za 80e ima za uzeti orginal Pia klip.
matija84m:
Kaj se dogodilo da nema karike za kupit?
A klip sa karikama ima :dontknow:
igor.sb:
prekrasna je :love4:
osobno bi stavio bijele/prozirne poklopce zmigavaca, jer stock zuto je naruznije verzija
il nabavit komplet sjenila s prozirnim poklopcima od morini/ditech/piaggio srke
karika mozda i ima, samo sto je na nekim stranicama dostava duplo skuplja od seta karika, pa je neisplativa investicija
i airbox tesko da ces naci u ok stanju, a i crni se bolje uklapa uz ostale tamne plastike + male na deklu
2 dario jesi mozda mjerio karike i koliko su potrosene
na frendoboj srki kad je imala oko 25t km gornja je bila skoro 0,4, donja 0,3mm
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju