Tehnički kutak > Tuning skutera

Aerox - rupa u ubrzanju

<< < (6/7) > >>

dhorvat:

--- Citat: SlowRider - 24 Listopad, 2008, 19:26:25 ---Ne razumijem zasto si dizao frku i nabacivao neke kemije sa remenjima

--- Kraj citata ---

Pa imal sam taj malossi x-special (imaš sliku u mojoj temi), polini kevlar i serijski remen i naočigled je skoro jednake dužine al se drukčije ponaša! Pitaj Malagutija F12. Popizdili smo od tolkog sprobavanja i motor je jedino dobro išel sa topom!

Nemrem verovat da takav maher ko ti ne osjeti razliku koja je ajmo reć - OGROMNA!  :toothy3:

pajs:
danas sam izmjerio sirinu remen i iznosi 15mm. jeli to puno i razlog stomi ne dize do vrha varia??

andy:

--- Citat: pajs - 27 Listopad, 2008, 20:30:42 ---danas sam izmjerio sirinu remen i iznosi 15mm. jeli to puno i razlog stomi ne dize do vrha varia??

--- Kraj citata ---

jako puno  :toothy3:

SlowRider:

--- Citat: cupavi - 27 Listopad, 2008, 18:59:10 ---Frende di ima za kupit taj topov remen?

--- Kraj citata ---

Auto - Bil
Jarun 66, Zagreb
tel. 01/ 3833 - 084  cijena je 190kn.

--- Citat: pajs - 27 Listopad, 2008, 20:30:42 ---danas sam izmjerio sirinu remen i iznosi 15mm. jeli to puno i razlog stomi ne dize do vrha varia??

--- Kraj citata ---

Novi remen je sirok 16.5mm, ovaj je spreman za zamjenu.

Drnda:
zna li tko koliko je sirok seriski remen na pezou sf2, u mene je mislim 17.2 kada sam mjerio bio sirok

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju