Tehnički kutak > Garaža

JET TSDI

<< < (2/9) > >>

Daniel jet:
Da interesantno, o tome nisam razmišljao. Sipam ulja čim malo fali uvjek je pun i to stihl ono crveno sto ide u trimere i motorke mislim da je to solidno jako ulje.
Mjenjo sam klip i karike bezveze i stare su bile ok a ima na satu oko 12tk i cilindar je ok i orginal njegov...

Daniel jet:
I naslo se sta steka, odradio sam sve i onda pozurio sa sjedalom i desilo se...

zacviko sam crijevo od ulja

a ovo je bio novi klip

Daniel jet:
Ali ok rjesilo se i to sada je tu kinesce

i ljepo radi proslo se 50km
i nova svjecka naravno

gavranpero:

--- Citat: Daniel jet - 17 Kolovoz, 2019, 22:33:42 ---Da interesantno, o tome nisam razmišljao. Sipam ulja čim malo fali uvjek je pun i to stihl ono crveno sto ide u trimere i motorke mislim da je to solidno jako ulje.
Mjenjo sam klip i karike bezveze i stare su bile ok a ima na satu oko 12tk i cilindar je ok i orginal njegov...

--- Kraj citata ---

Trebao si barem polusintetiku (zeleno Stihl), ne voziš trimer.

Corector:
Ehhh, to crijevo od ulja na Jet Forceu TSDI je bas zajebano, ja sam obracao paznju na njega i na kraju sam mu skratio putanju i nasao bolji nacin da se to ne desi.
Pa sta ja znam, eto slozio sam ga i jako sam zadovoljan, ne vidim nacin da to bude los koncept, pali i vozi. Jedino sam se razocarao u karike,dakle sve novo, a na 12tkm su inale preko 1mm zazira i konpresija 3.9bara cini mi se. Ostalo sve kao novo, i stavio druge karike i motoric je tip top.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju