Općenito > Generalno o skuterima

ZX. Jel moguce?????'

<< < (7/14) > >>

dhorvat:

--- Citat: SlowRider - 23 Listopad, 2008, 22:21:10 ---
--- Citat: skorpion40 - 23 Listopad, 2008, 22:19:18 ---500kn

--- Kraj citata ---

450kn je najpovoljnija, nedavno sam kupio, ovisi u kojoj se trgovini kupuje i da li je stara ili nova zaliha. Ali multivar se uvijek moze naci ispod 500kn.

--- Kraj citata ---

Imam račun negdi... Prije malo više od dvije godine ja i dottore kupili u Piaggio Centru Zagreb, platio 420 kn!  :dontknow:

Sve je poskupilo ma#ku im njihovu  :angry5:

Brla:
neki dan sam pitao u moto bipsu u bjelovaru koji dovoze dijelove od benceka za multivar za piaggio i lik veli soma kuna  :laughing6: ja se okreno i otišo

R@kija:

--- Citat: djsmola - 23 Listopad, 2008, 18:54:02 ---Uz zx se dobije, to znam. A uz reverse :dontknow: :dontknow: :dontknow:

--- Kraj citata ---
uz reverse se dobiju samo role,znam iz iskustva...

ami trade:
polini variomat 550kn, speed control(variomat, kevlar remen, feder centralni) 740,00kn

nisu trgovci krivi što su cijene išle gore, dobavljači(polini, malossi) stalno dižu cijene

uz giannelli revers rolice dolaze za neke modele a za neke ne

dino gp1:

--- Citat: ami trade - 23 Listopad, 2008, 23:28:33 ---polini variomat 550kn, speed control(variomat, kevlar remen, feder centralni) 740,00kn

nisu trgovci krivi što su cijene išle gore, dobavljači(polini, malossi) stalno dižu cijene

uz giannelli revers rolice dolaze za neke modele a za neke ne

--- Kraj citata ---

Znači speed control košta isto kao i multivar, koliko dođe superrace u AMI TRADE-u?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju