Tehnički kutak > Tuning skutera

stalker - ubrzanje

<< < (5/8) > >>

2TDottore:

--- Citat: vekyyy - 23 Listopad, 2008, 09:52:33 ---Evo ovako... moj stalker ima base polini kit 70ccm... ima obican rezonantni spuh neki gianeli.. ali cini mi se da ide presporo  :icon_scratch: jer neznam ovi neki pricaju da nemaju kit picke materine pa im ide oko 100... a moj 105 max po ravnici sa kitom... ima na sebi 5.0 g rolice.. serijski vario..polini gljivica. i kevlar polini..... pa me zanima zasto tak on sporo ide??Evo video koji sam danas snimio

--- Kraj citata ---

moj savjet je da prvo sta bi trebao promijenit je da skines sugavu gljivu i stavis serijski filter i onda postelaj smjesu i onda se probaj vozit.ja na svojem stalkeru nikad nisam imao serijski vario pa ti nemrem rec koje rolice da stavis a u multivaru imam 5,7 frama a kaj se tice federa ja imam gore male bijele i ljubicasti centralni i motor linearno ubrzava od 0-110 po satu a navuce i do 125 po ravnom.

2TDottore:

--- Citat: SlowRider - 23 Listopad, 2008, 22:30:38 ---
--- Citat: 2TDottore - 23 Listopad, 2008, 22:21:54 ---
--- Citat: SlowRider - 23 Listopad, 2008, 21:48:51 ---
--- Citat: malaguti f12 - 23 Listopad, 2008, 20:24:50 ---neznam ja sam od dottorea stalkera vozio preko 110 po cajgeru al dao bi se jos navuc isto base kit

--- Kraj citata ---

Njegov stalker ide 90, meni pise 80, jos moj laze oko 8km/h.

--- Kraj citata ---

ha ha ha.sad si ipak malo pretjerao.na kraju izgleda da ide slabije od ciste serijale a sve vas naperem na startu ko mlade majmune. :thefinger: :beah:

--- Kraj citata ---

Realno je, jer base setup sa zx-om jedva hvata 100-tku.

--- Kraj citata ---

istina.meni je 120 po satu 94 po gps-u a prekjucer sam ga uspio naterat na laganoj nizbrdici kad se spustas sa savskog mosta prema rotoru oko 130. :icon_biggrin: To je malo vise od 100 po gps-u. :laughing7:

vekyyy:

--- Citat: malaguti f12 - 23 Listopad, 2008, 22:32:44 ---ne al na svakom stalkeru cajgeri seru znam dok sam imo ditecka ja se vozim 80 a frend 85 a ja ga prelazim

--- Kraj citata ---

ovak mjerio sam sa autom kraj sebe.. skuter ide tocno kao auto.. 105 koliko pise toliko ide i auto.. tak da nemoj bas lupetat gluposti ;D

malaguti f12:
mater ti se po cajgeru vozis brze nego ja s sr150 btw. skino sam tvoj rekord nije vise 120kmh ves 125 po laganoj nizbrdici

malaguti f12:
bas da gluposti lupetam ti si prvi koji kaze da mu serijski cajger na skutu tocno kaze  :angry9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju