Tehnički kutak > Tuning skutera

stalker - ubrzanje

(1/8) > >>

vekyyy:
Evo ovako... moj stalker ima base polini kit 70ccm... ima obican rezonantni spuh neki gianeli.. ali cini mi se da ide presporo  :icon_scratch: jer neznam ovi neki pricaju da nemaju kit picke materine pa im ide oko 100... a moj 105 max po ravnici sa kitom... ima na sebi 5.0 g rolice.. serijski vario..polini gljivica. i kevlar polini..... pa me zanima zasto tak on sporo ide??Evo video koji sam danas snimio

veka84sb:
Ovo sto kazu bez kita 100 to ti je navuceno ,jako tesko dobiti i nemoguce bez idealno postelanog skutera sa jako otvorenim auspuhom +multivar i naravno LC masina.

Tako da tvojih 105 je ok!

sanatorium:
pa tvoj ide sasvim solidno ( posto imas samo kit i spuh )  a to sto govore da druge idu 100 do ti je cista glupost ( gilera runner aprilia sr piaggio nrg seriski idu oko 85-90 )   :headbang:

pitaNS:
105 kmh brzine sa kitom je sasvim realno, a ovi što pričaju da im serijale idu toliko to su čiste gluposti...Nijedna serijala sa spuhom ne ide više od 85 eventualno 90kmh al neka, ako je njima brzo i meni je isto....

dino gp1:

--- Citat: sanatorium - 23 Listopad, 2008, 10:03:06 ---pa tvoj ide sasvim solidno ( posto imas samo kit i spuh )  a to sto govore da druge idu 100 do ti je cista glupost ( gilera runner aprilia sr piaggio nrg seriski idu oko 85-90 )   :headbang:

--- Kraj citata ---

Seriski mi je išao oko 84km/h + mhr replica auspuh,multivar 2000... dobio sam oko 10km/h krajnje a ima nekih koji pričaju da su samo sa zx-om dobili 20+km/h krajnje brzine 8)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju