Tehnički kutak > Tuning skutera
Gilera runner-Promjer lezaja radilice
Iwo SR Tuono:
Ali na moju serijalu ide kopija alfinog setupa,a s druge strane nije malossi rhq nego meceur s punim polutkama i poliranom klipnjacom koja je duplo jeftinija a identicna je kao rhq
funkyzg26:
--- Citat: igor.sb - 06 Listopad, 2010, 13:40:04 ---strasno je koliko ti se ljudi smiju i sprdaju te s nekim tvojim zatucanim izjavama
malossi i polini najskuplje pa i najbolje
kao sto rekoh vole takve kao ti :icon_thumright:
a s druge strane, zalis se tu na buku skutera, a slagat ces team replicu jednog dana, na kojem spuhu? koji spuh malossi predlaze?
--- Kraj citata ---
očito nisi čuo rekorda na dijelu hahaha :drunken_smilie: , mislim ono oču uzet bolje ležajeve i to je vama čudno i smiješno a kaj da vam ja radim svak nek si uzme kaj oče i to je to , ti se smij kolko očeš koda mene briga kaj drugi misle ,neznam zašto onda 80% foruma ima polini i malossi kiteve zato jel su loši daj molim te zna se da su najbolji al i koštaju jebiga kolko para tolko muzike :icon_thumright:
MazdaMurairotor:
ludi ste!!! :toothy12:
PanTheR_oo7:
Kad budem postavljao radilicu i lezajeve u blok, da li je potrebno namastiti blokove ili vanjsku stranu lezajeva? I cime?
Iwo SR Tuono:
--- Citat: funkyzg26 - 06 Listopad, 2010, 13:47:36 ---očito nisi čuo rekorda na dijelu hahaha :drunken_smilie: , mislim ono oču uzet bolje ležajeve i to je vama čudno i smiješno a kaj da vam ja radim svak nek si uzme kaj oče i to je to , ti se smij kolko očeš koda mene briga kaj drugi misle ,neznam zašto onda 80% foruma ima polini i malossi kiteve zato jel su loši daj molim te zna se da su najbolji al i koštaju jebiga kolko para tolko muzike :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
netočno, većinaforuma vozi DR Evo :laughing7: :confused5:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju