Tehnički kutak > Tuning skutera

Gilera runner-Promjer lezaja radilice

<< < (6/25) > >>

veka84sb:

--- Citat: 3alfa3 - 26 Listopad, 2008, 22:34:21 ---
--- Citat: YamahaSpy - 25 Listopad, 2008, 10:57:18 ---Zasto nije dobro skidat sa pistoljem?

--- Kraj citata ---

Skidat je OK, ali stezat nije.

--- Kraj citata ---

Ako se steze pistoljem potrebno je rukom skroz nasarafiti maticu da pravilno uhvati i ne unisti navoj ,isto tako kada se steze nema potrebe drzati dugo pistolj jer onda preteze ,regulirati snagu pistolja na manju od maksimalne.

PanTheR_oo7:
 :help:  Dizem malo temu iz mrtvih, ali treba mi mala pomoc :)  :help:

Postavljam novu radilicu i lezajeve na svog Ranera, kupljeni su lezajevi BB1B 447205 A, i Stage 6 radilica sa punim polutkama.

MOLIM VAS ISPRAVITE ME, ILI PREDLOSITE NESTO AKO TREBAM PROMJENITI...
Na forumu sam vidio par razlicitih nacina postavljanja lezajeva i radilice u blokove, ali evo koliko sam ja procjenio da bi bilo najbolje smrznuti radilicu i lezajeve, ugrijati blokove, nakon toga u ugrijane blokove ubaciti smrznute lazajeve (trebaju li se predodno blokovi sta mazati cime...???).
Da li smijem ove lezajeve grijati kad se postave u blokove, pa onda ubacivati smrznutu radilicu, ili...???
I koji kraj radilice da ubacujem prvo? U magnet, ili u veliki blok???

Zaboravio sam SEMERINGE "ugraditi" :)  kako grijati blokove ako su semerinzi unutra?
Na koju se stranu okrecu semerinzi, feder prema radilici?

I da li je moguce promjeniti semering iza variomata bez rastavljanja blokova?

HVALA VAM UNAPRIJED!  :hello:

zipst:
meni osobno je draze prvo stavit oba lezaja na radilicu, pa radilicu u blokove, veliki, ili mali, nebitno...semeringe stavis na kraju, kad se sve ohladi....i moze se promijenit semering bez otvaranja blokova..

Iwo SR Tuono:

--- Citat: zipst - 04 Listopad, 2010, 19:50:37 ---meni osobno je draze prvo stavit oba lezaja na radilicu, pa radilicu u blokove, veliki, ili mali, nebitno...semeringe stavis na kraju, kad se sve ohladi....i moze se promijenit semering bez otvaranja blokova..

--- Kraj citata ---
također

za zamjenit semering se uzme dve parkerice, uvrnu se i sistemom povuci potegni ga isčupaš

PanTheR_oo7:

--- Citat: zipst - 04 Listopad, 2010, 19:50:37 ---meni osobno je draze prvo stavit oba lezaja na radilicu, pa radilicu u blokove, veliki, ili mali, nebitno...semeringe stavis na kraju, kad se sve ohladi....i moze se promijenit semering bez otvaranja blokova..

--- Kraj citata ---

semerinzi se okrecu da su federi okrenuti prema radilici jel tako?

Zasto da prvo  stavljam lezajeve na radilicu? Sta ako lezaj ne htjedne laganu uci u blokove? Onako bi ga kuco sa starim lezajem, a kako ovako da ga uguram kad je vec na radilici?

I sta spada pod centriranje radilice? I jel se to radi odmah nakon sklapanja blokova dok su vruci...ili...?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju