Tehnički kutak > Tuning skutera

Gilera runner-Promjer lezaja radilice

<< < (4/25) > >>

Ivan SP:
u jebenti ja to tuka pištoljem a ništa sad cu kilo ključem nema mi druge na samo 4.5 kg jeli to malo??

3alfa3:

--- Citat: Ivan SP - 24 Listopad, 2008, 21:23:03 ---u jebenti ja to tuka pištoljem a ništa sad cu kilo ključem nema mi druge na samo 4.5 kg jeli to malo??

--- Kraj citata ---

manual kaze 4 - 4,5kgm

dhorvat:

--- Citat: 3alfa3 - 23 Listopad, 2008, 23:53:18 ---
--- Citat: Ivan SP - 23 Listopad, 2008, 23:41:42 ---a da ne otvaram drugu temu imate li koji bolji način za stegnuti variomat osim pneumatskog pištolja?

--- Kraj citata ---

Naravno. Blokiras radilicu da se ne okrece, i onda stegnes kilokljucem na 4 - 4.5kgm.
Ja nemam takav kljuc pa stezem gedorom po osjecaju. Ali pistolj nikada.

--- Kraj citata ---

I ja isto tak!  :headbang:

Nekad znam stegnut s pištoljem kad sam kod ujaka, ali onda nisam siguran ko kad s rukom stegnem! "Na osjećaj" RULZ  :laughing1:  :toothy3:

Koja sam ja budala  :uff:

Drnda:
ja ti blokiram sa blokatorom na svjecki, znam da to nije najbolji nacin, ali nemam druge, nisam imao problema do sada, a meni je to ipak mala sila zatezanja, ja zatezem na osjecaj ali nategnem jace od tog sigurno

dhorvat:

--- Citat: Drnda-1 - 25 Listopad, 2008, 08:53:42 ---ja ti blokiram sa blokatorom na svjecki, znam da to nije najbolji nacin, ali nemam druge, nisam imao problema do sada, a meni je to ipak mala sila zatezanja, ja zatezem na osjecaj ali nategnem jace od tog sigurno

--- Kraj citata ---

Nemam iskustva s tim blokatorom na svjećici ali kaj je da je, najbitnije je zablokirat radilicu, poslije nije problem...

Ja već godinama radim na istu foru: Uzmem imbus šesticu (kunu i pol je koštal) i bubnem ga tako da "vrat" zahvati blokove a kraći vrh uđe pod kutom u vario, dok duži vrh držim rukama. Na početku mi je stalno iskakal van al danas sam već tolko spraksiran da pogodim između 4 i 4,5 kgm  :drunken_smilie:

...valjda  :toothy3:

Dosad se nikad nije matica odvrtila, da pokucam  :toothy10:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju