Tehnički kutak > Tuning skutera

Gilera runner-Promjer lezaja radilice

<< < (24/25) > >>

funkyzg26:

--- Citat: cameosb - 07 Listopad, 2010, 13:12:52 ---kolko sam ja skuzio ti si malo dubljeg džepa pa se doslovno kurčiš

pošto je dosta offa onda mogu i ja

--- Kraj citata ---

ja dubljeg đepa zato jel oču dat 100 kuna više za specijalizirani ležaj ,kaj si ti lud nemam prebijene pare jedva preživljavam  :icon_thumright:

gokiSP:
Zašto si onda debil i kupuješ isti proizvod koji je skuplji 300 kn samo zato jer na njemu piše polini? :omfg:

igor.sb:
pa sve kupuje, vidis da oce samo malossi dijelove, jer on je jos jedna budala u nizu koja misli da je najskuplje i najbolje

a tek giannelli, najbolji su, da vidis te varove, tu kvalitetu  :laughing7: :laughing7: :laughing7:

i nisi ni svjestan svog kurcenja kako cameo kaze

jel znas koliko si do sada napisao da ces stavljati mhr replicu i hpc radilicu :)

funkyzg26:

--- Citat: gokiSP - 07 Listopad, 2010, 13:20:23 ---Zašto si onda debil i kupuješ isti proizvod koji je skuplji 300 kn samo zato jer na njemu piše polini? :omfg:

--- Kraj citata ---

ja odustajem vi očito neznate ili ne želite shvatiti što je ležaj  za specijalnu namjenu , i nije isti vidiš po njemu da nije isti to što piše polini ili malossi me ne jebe , mene zanima da je napravljen samo za piaggio blok i samo za radilicu ovo što vi kupujete su ležajevi za opču namjenu ne kažem ja da oni ne valjaju skf radi jebene ležajeve , i siguran sam ako su polini i malossi naručili poseban ležaj od skfa samo za kiteve koji se vrte u nebesa da im je i to skf isporučio!! znači bolji su od serijskih ležajeva koje vi kupujete to je poanta , i  odustajem nemre vam se objasnit funky out  :sad1:

gokiSP:
Hvala Bogu

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju