Tehnički kutak > Tuning skutera
Gilera runner-Promjer lezaja radilice
funkyzg26:
--- Citat: cameosb - 07 Listopad, 2010, 13:12:52 ---kolko sam ja skuzio ti si malo dubljeg džepa pa se doslovno kurčiš
pošto je dosta offa onda mogu i ja
--- Kraj citata ---
ja dubljeg đepa zato jel oču dat 100 kuna više za specijalizirani ležaj ,kaj si ti lud nemam prebijene pare jedva preživljavam :icon_thumright:
gokiSP:
Zašto si onda debil i kupuješ isti proizvod koji je skuplji 300 kn samo zato jer na njemu piše polini? :omfg:
igor.sb:
pa sve kupuje, vidis da oce samo malossi dijelove, jer on je jos jedna budala u nizu koja misli da je najskuplje i najbolje
a tek giannelli, najbolji su, da vidis te varove, tu kvalitetu :laughing7: :laughing7: :laughing7:
i nisi ni svjestan svog kurcenja kako cameo kaze
jel znas koliko si do sada napisao da ces stavljati mhr replicu i hpc radilicu :)
funkyzg26:
--- Citat: gokiSP - 07 Listopad, 2010, 13:20:23 ---Zašto si onda debil i kupuješ isti proizvod koji je skuplji 300 kn samo zato jer na njemu piše polini? :omfg:
--- Kraj citata ---
ja odustajem vi očito neznate ili ne želite shvatiti što je ležaj za specijalnu namjenu , i nije isti vidiš po njemu da nije isti to što piše polini ili malossi me ne jebe , mene zanima da je napravljen samo za piaggio blok i samo za radilicu ovo što vi kupujete su ležajevi za opču namjenu ne kažem ja da oni ne valjaju skf radi jebene ležajeve , i siguran sam ako su polini i malossi naručili poseban ležaj od skfa samo za kiteve koji se vrte u nebesa da im je i to skf isporučio!! znači bolji su od serijskih ležajeva koje vi kupujete to je poanta , i odustajem nemre vam se objasnit funky out :sad1:
gokiSP:
Hvala Bogu
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju