Ostalo > Razne offtopic teme :)

Bezivotni olos od skuterasa

(1/3) > >>

Pulss:
Jesu li ovi retardi mozda na forumu ?

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, "script", "facebook-jssdk"));

Osobno bi jednom po jednom noge lomia da san ovde bia. Nije ni cudo sta vecina ljudi gleda skuterase ko jeb idiote.  :redface: :redface:

TopPerfomance4:
Jbg veliki ego

nrgmc2-tuning:
Jel ti znaš zašto su to radili uopće? Ako ne znaš bolje pitaj jer ovako vrijeđaš dečke bzvz koje ja poznajem.

3alfa3:

--- Citat: nrgmc2-tuning - 26 Srpanj, 2019, 12:42:54 ---Jel ti znaš zašto su to radili uopće? Ako ne znaš bolje pitaj jer ovako vrijeđaš dečke bzvz koje ja poznajem.

--- Kraj citata ---
Pa slobodno napisi zasto

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Pulss:

--- Citat: nrgmc2-tuning - 26 Srpanj, 2019, 12:42:54 ---Jel ti znaš zašto su to radili uopće? Ako ne znaš bolje pitaj jer ovako vrijeđaš dečke bzvz koje ja poznajem.

--- Kraj citata ---
Vrijedan decke bezveze ? Bog te pa jel ti vidis di i sta oni rade. Na jeb kruznom toku ???? Vrijedam decke bezveze ?  :toothy12: :toothy12: :toothy12: Noge lomit

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju