Tehnički kutak > Tuning skutera

Runner 70 sa stage 6 ne vuce

<< < (8/23) > >>

GringoBiH_Zenica:
PchelaUbica Ti si stvarno poremecen lik i tu nema dalje...A to za klip ba kakav majstor o kakvom ti majstoru pricas??? Ja ni jedan skuter majstoru nisam odvukao druze...Za razliku od tebe imam od koga nauciti..Stari mi jos od 2006 popravlja skutere tj zujalice...a prije toga da ne pricam o tomosovim motorima i starim jawama i mz,I na kraju ti pametan a  moj bivsi nrg 96 gpsa max izvukao sa "SRANJE KITOM" koji sam kupio od meteora i dan danas se taj nrg negdje vozi u BiH bez ijednog problema...Ali tu je rox koji ubrzo ide na 70cc mhr ugl bice tema pa te i tu ocekujem da seres pa i video snimak ces dobiti kako ide aerox samo za tebe da vidis kako se slozi masina i prenos od nekog lika koji u redovnom servisu mjenja klip a ni ne znas razlog zasto sam zamjenio...al evo da ti pojasinm..na piaggiu klip nema "prozore" na sebi kao minarelli pa zato piaggio kada se ishabaju karike i izgubi neki postotak kompresije usisne lamelice pocinju ne otvarati i zatvarati uredno  pa je neminovno mijenjati klip sa karikama ..ali ne mora uvjek biti klip mogu i karike ali bolje oboje... Nadam se da si nesto naucio ti najpametniji liku na svijetu

PchelaUbica:
Ovo je stvarno za svaku pohvalu.. piaggio 70 ide cak 96 gpsa.
Svaka cast.
Hvala na ovoj ekstremnoj edukaciji , otvorio si mi oci u svijetu tuninga skutera
drzim ti fige dalje  da ti rox bude najbrzi u BIH i šire

lju989:
LOL tolko ide serijala a ne 70ccm. 
Hehehehe

Poslano sa mog SM-A510F koristeći Tapatalk

GringoBiH_Zenica:
Ide al nizbrdo ahgahhaha realno gilera i piagio nisu ni do koljena Minerelli-u

nrgmc2-tuning:
Aloooo ljudovi nemojte na Pčelu ubicu... on je skuter tuning guru ovog foruma  :toothy12: :icon_biggrin:
i sam naziv pčela ubica, pazite kako spavate večeras  :laughing3:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju