Tehnički kutak > Injection
NRG- ne da se
Lenko:
Drugari, treba mi pomoć...na sevisu mi je NRG koji je ležao 3 godine... Kompletno sam ga odradio, ali na kraju nastaje problem: spustio sam pumpu na podnicu, izbacio sam vakum ventil i gomilu creva... Izvikao sam odušak sa račve na pumpi, ali ne znam gde da ga stavim... I da li još negde treba neki odušak... Skuter pali, ide, i posle 100njak metara zakuca... 5 dana mi ne da mira, non stop sam ispod njega...
dino73n:
--- Citat: Lenko - 19 Srpanj, 2019, 17:03:04 ---Drugari, treba mi pomoć...na sevisu mi je NRG koji je ležao 3 godine... Kompletno sam ga odradio, ali na kraju nastaje problem: spustio sam pumpu na podnicu, izbacio sam vakum ventil i gomilu creva... Izvikao sam odušak sa račve na pumpi, ali ne znam gde da ga stavim... I da li još negde treba neki odušak... Skuter pali, ide, i posle 100njak metara zakuca... 5 dana mi ne da mira, non stop sam ispod njega...
--- Kraj citata ---
Nije meni bas 100% jasno sta si napisao. NRG ima vakumsku pumpu dole na rezervoaru. Vakuum ventil uopste nema. Pumpa ima dva crijeva za benzin i jedno za vakuum koje se spaja na pipac na bloku pored usisne prirubnice i to je to. I ne znam kako drugacije sistem uopste moze da radi.
Sent from my Mate10pro using TapatalkPro
Lenko:
To što misliš nije pumpa, nego vakum ventil... Ima načina da se usavrši injection, bez vakum ventila, i direktno poveže pumpa... Pregledaj zadnjih nekoliko tema o NRG, šta majstori rade...
dino73n:
Izvini jel ti to purejetu pricas?
Sent from my Mate10pro using TapatalkPro
matija84m:
Haha. Purjet znaci.
Sad ce corektor to rijesit jednon porukom :headbang:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju