Tehnički kutak > Garaža

Yamaha Aerox 50 - By Tuxy

(1/2) > >>

Tuxy:
Evo da i ja svoj stroj predstavim  :toothy9:

Yamaha Aerox 50 , trenutno na 24222km

Prvo je islo pranje,i ciscenje svega

Zamjena prednjeg,zadnjeg fara i velike plastike ispod volana (bila ubitacno izgrebana)

Stigla guma,el.Blokada,novi akumulator (u meduvremenu krepo puz brzinomjera,takoder mjenjan)

zvonkec92:

Onda servis u skuterdijelovima,za koji je zasluzan sf2 freak
(Nove rolice,remen,extra v2 giannelli ,stavljanje zadnje gume,ugradnja blokade i ne znam ni ja sta jos)

I nakon par tjedana stanke,roxic upada u rupu i nikako ga sredit.Tu dolazim do clana foruma Zvonkec92 ,i krecemo na trip kojeg nam je nakon 70ak km kisa pokvarila

closest bp gas station to my location

Te nakon 2 dana,danas picim kod zvonkeca92 u zagreb da pogledamo sta je sa tim rupama i prijenosom,meduim na testu prijenosa kocnice su se pocele derat,mrvit,picimo po potrebene dijelove i rijesava zvonkec92 prijenos sa kojim sam se ja toliko namucio i zivaca izgubio ko bebu,i osvjezava kocnice

wells fargo bank near me hours

zvonkec92:
Da napomenem da sam za cugu i gablec od zvonkeca92 gratis dobio;

Bijeli centralni feder
Remen 738 16.5 28
Naljepnice za lijepu uspomenu
Piksnu od dekla
Zvono kvacila i kvacilo
Malosijeve rolice
I 3 sata zezanja sa prijenosom(kombiniranjem sa svime) i kocnicam te je rezultat i vise nego odlican!
Hvala zvonkec!

Trenutni setup:
Extra v2 spuh
Bijeli centralni
Crveni federi kvacila
3.7g malosijeve rolice

No vec smo dogovorili termin za osvjezivanje prijenosa kroz koji tjedan sa:

Stage6 ili malosi mhr variomat(vj stage6 razlika u cijeni golema,u praksi malosi malo ispred)
nepomična od baotiana a pomična motoforce linearna polutka
Sire zvono kvacila
Remen bando za peugeot

Update kad se nabave dijelovi i kad zvonkec se uhvati alata!  :headbang:

Sve sam ti uredio da se slike vide u postovima i podjelio na 3 posta jer nestane sve u 1  :headbang:  Mod Power

zvonkec92:
Ugl, sad je oke prenos vozljiv je ali to je sve meni katastrofa sa serijskim variomatom, a možda je i takav osječaj jer je extra slaba. Još malo buš se strpio dok ne dođe nekaj bolje. Kočione pločice su kaos, prednje su već bile na željezu a zadnje mi uopče ne djeluju orginal, na željezu piše brembo a neko je dao zanitat oblogu od koje se rade lamele za aute/traktore kaj li već... Sad sa novim pločicama kočnice ubijaju. Kvačilo, zvono, remen rolice i feder sam čovjeku poklonio jer meni to i onako netreba nit bum više ikad vozio te serijske dijelove / djelove za serijski prenos....

Tuxy:
E vidis tebi nista ne znaci,stoji i skuplja prasinu a meni je dobro doslo,ubrzava bez rupa,bolji obrtaji i brzo dostize maximalnu brzinu,koja naravno je jos nikakva kakva ce biti,dok se ne srede dijelovi i dr.zvonkec ne zafrce rukave.Pa cemo testirat na duzu relaciju kako se drzi  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju