Uredništvo > Kutak za nove članove
Pozdrav
klisho:
Pozdrav svima, moje ime je Josip, vozim gileru runner 50 purejet 2003, prije nje sam imao peugeota jetforce C-teh, njega sam prodao i inspiriran Corectorovim postovima i tripovima sam kupio purejeta iz 2003 god sa 7000km, doslovno kao novog ;) na njega sam stavio Sc08 auspuh i malossi multivar, ostalo je sve serijski. Nabavio sam i malossi ecu za morini masine, i polinijevu časicu, uskoro bi trebala stici i malossi purejet glava pa kupnja kita ;)
PchelaUbica:
Pozz mrale. Svaka cast sto si ga svjesno isao uzet . Tak i treba :)
zvonkec92:
Bome pohvalno, malo ko se usudi uzet purejeta na temelju neceg procitanog na netu
matija84m:
Pozdrav. :hello:
Samo purejet :headbang:
klisho:
--- Citat: zvonkec92 - 06 Srpanj, 2019, 17:51:26 ---Bome pohvalno, malo ko se usudi uzet purejeta na temelju neceg procitanog na netu
--- Kraj citata ---
Nije sad to neka investicija da se treba brinut, ljudi skuplje mobitele placaju :-X, on mi je oduvjek bio najljepsi skuter i to u ovoj crveno sivoj kombinaciji, jos kad ga vidis da je sve tvornicko na njemu bez iti najmanje crtice na plastika vrjedi svega. A i purejet sistem kad malo proucis i skontas sam kako to sve radi nemoze biti problema, ja odgovorno tvrdim da ovaj purejet nikada nece postati karburator(bar dok je kod mene a to ce biti jos dosta godina). Naravno da ima svojih musica ko i svaki motor, ali dok se pedantno i predano radi na njemu nesumljam da ce biti vecih problema ;) u steku vec ima nekih rezervih djelova :frajer: :frajer:. I naravno nije samo internet iskustvo odrastao sam u radionici uz oca autoelektricara, mehanike se nismo doticali al injektora jesmo tako prihvacam izazov :toothy12:;))
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju