Tehnički kutak > Tuning skutera
Yamaha Neos Setup
tdj595:
Pa trebo bi 9ku, sto bi stavljo 7 kad je unutra vec ista i radi. Nabavi br9hs ili jos bolje denso w27fsr
Tomi_ZG:
Bude frend uskoro imao rupu u klipčini
PchelaUbica:
Ovo mi je najzesce . Dodes po savjet i trazis pomoc kako ovo kako ono. I onda na kraju sve sto mu kazes i objasnis kaze da nece ipak. I jos onda napravi suprotno "jer je frend tak reko jer njemu tak radi super."
Bez ljutnje al onda nemoj nis ni ispitivat i nek ti ga frend onda slozi kad je vec majstor ,
Bullitt:
NHF ikome, došao sam po savjet, rekao sam mu da uzme svjećicu koji ste preporučili, i on koji radi u autodijelovima je donio tu uz objašnjenje da je to hladnija svjećica i da je pisalo da ide ta uz dr evo kit koji je on sebi stavljao.
I meni je bilo čudno, tako da je nisam ni montirao. BTW, nije sudjelovao u slaganju skutera, tako da nemojte povlačiti paralele tu.
Uzeti ću devetku i to je to.
U svakom slučaju, hvala na savjetima i vremenu. :icon_thumright:
PchelaUbica:
--- Citat: Bullitt - 11 Srpanj, 2019, 13:34:05 ---NHF ikome, došao sam po savjet, rekao sam mu da uzme svjećicu koji ste preporučili, i on koji radi u autodijelovima je donio tu uz objašnjenje da je to hladnija svjećica i da je pisalo da ide ta uz dr evo kit koji je on sebi stavljao.
I meni je bilo čudno, tako da je nisam ni montirao. BTW, nije sudjelovao u slaganju skutera, tako da nemojte povlačiti paralele tu.
Uzeti ću devetku i to je to.
U svakom slučaju, hvala na savjetima i vremenu. :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Reci frendu nek ide pec kiflice
Radi u autodijelovima i tvrdi da je 7ica hladnija od 9ke :notworthy:
I jos i je doneo bez rezistora svjecku. (Ak imas lulicu bez rezistora i tu je problem)
Ko prvo nije hladnija, vec je pretopla
Ko drugo za dreva pise u manualu da ide 9ka
Ne vjerujem uopce da postoji kit od 70cc da pise da ide 7ica
Kakve veze sto nije sudjelovao u slaganju.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju