Tehnički kutak > Tuning skutera
SKUTER KIT 80cc ili 90cc ??
matija84m:
--- Citat: nino94 - 01 Srpanj, 2019, 21:47:07 ---E to je moje najvece pitanje haha, sta bi sve trebao uzet uz 86cc kit, mozda mi mozete preporucit neki drugi 86cc kit?
--- Kraj citata ---
Ja imam osjecaj da jos uvjek neznas na sta si zagrizal.
Ali dobro.
Podrzavam slaganje bez obzira hoce li ikad upalit ili ne
PchelaUbica:
Ajd slozit cemo ti setup i pomoci i objasniti al obecaj da ces slozit to da se ne trudimo bezveze.
robyakarider:
znas da hoce :icon_biggrin:
najvaznije pitanje nismo pitali, koliki ti je budzet za to slaganje?
nino94:
--- Citat: PchelaUbica - 01 Srpanj, 2019, 22:16:13 ---Ajd slozit cemo ti setup i pomoci i objasniti al obecaj da ces slozit to da se ne trudimo bezveze.
--- Kraj citata ---
obećajem, budem vas drzao informiranim o progressu slikama itd :toothy10:
nino94:
A na kraju ispada da komplet sve moram mijenjat za 86cc, tako ce me moj potez sada biti da zadrzim apriliu na 70cc i stavim jos sta se moze stavit za bolju voznju i njega cu vozit sad pa cu od frenda uzet starog runnera njemu je krepao serijala i idem slagati na njega onda sve na novo ako tako mora biti ::)
Nista ljudi zao mi je sta sam potrosio veci dio posta na to, sad je ovo sljedece finalno
vozit cu apriliu 70cc kako je i nadogradit malo ako se jos sta bez diranja ostalog a od cetvrtka onda pocinjem slagati runnera 2003 godiste frend ce mi ga dati jeftino njemu je radilica i klip krepao...
za runnera idem sve nanovo slagati onda, pocinjem od ovog kita
https://www.maxiscoot.com/kit-cylindre-2fast-fl100-bielle-100mm-pour-carter-malossi-c-one-rc-one-tfast071-100.html
Molim vas na temelju vaseg iskustva najbolje sljedece dijelove da mi predlozite :happy6:
Sta se tice buđeta ovo slazem za gust, nije mi uopce bitno koliko cu potrositi...ovo cu i tako raditi samo jedan put u zivotu :happy6:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju