Tehnički kutak > Tuning skutera
SKUTER KIT 80cc ili 90cc ??
robyakarider:
ma 94ccm stavi vec kad se slaze, i valjda znas da ti 2-3000 eura ne gine potrositi na to
nino94:
--- Citat: PchelaUbica - 01 Srpanj, 2019, 16:53:48 ---De mi reci koji skut slazes? Na 94cc ili 86 nebitno je. Gledaj da si uzmes kit i spuh npr od iste firme koji je namijenjen za njega jer bi tak trebalo najbolje radit iako to nije pravilo. Ali eto imas 95cc stage 6 cilindar i 95cc spuh bas njihov .
I jel imas 2000eura za tak nesto slozit da to na nesta lici
Pa cemo dalje pricat
--- Kraj citata ---
Danas sam bas finalizirao dogovor sa covjekom uzet cu apriliu sr ipak
Aprilia sr-r
2010 god
na njoj je
nova pumpa vode
malosi mhr kit 70 ccm sport mhr radilica yasuni auspuh delorto 19
Šta se tiče kita uzet cu ipak 86cc ovaj tu: https://www.maxiscoot.com/top-performances-tuning-kit-86cc-cylinder-kit-crankshaft-stroke-44mm-piaggio-nrg-runner-t9928440-3.html
--- Citat: ljubo46 - 01 Srpanj, 2019, 17:14:06 ---Daj nam napisi koji kit bi ti stavio od 80cc ili ovaj od 94?
I ko bi to slagao?
--- Kraj citata ---
https://www.maxiscoot.com/top-performances-tuning-kit-86cc-cylinder-kit-crankshaft-stroke-44mm-piaggio-nrg-runner-t9928440-3.html
Slagat cu ja nije mi to problem, jedino bi trebao nac nekog za ustelat karb to mi nikako nejde haha
--- Citat: Nyzvo - 01 Srpanj, 2019, 17:50:13 ---Kupi ti tu gotovu masinu i rijesi se sekiracije, neces puno jeftinije proc ako ces sam slagat
--- Kraj citata ---
A gore je vec 70cc pa bi mi komplet nova nije bas nes interesantna...mozda kad mi ova crkne haha...
--- Citat: aragonY - 01 Srpanj, 2019, 18:44:08 ---Stari moj tebi bi i serijala cviknula s obzirom na tvoje poznavanje materije koje si predstavio u prvom postu. Nije ti to samo "evo imas to i to i to", ima milion stvari koje moras poznavati da bi znao sloziti skuter..
Niko ti ovdje zlo ne zeli, mi kao iskusniji ti samo govorimo da se to tako ne radi, moras krenuti od osnova ako zelis nauciti nesto ozbiljnije.
Ovo sto ti pitas ti dođe isto kao da dijete od 5 godina zelis natjerati da rjesava zadatke iz matematike iz 4. srednje a nije jos ni brojeve naucilo.
--- Kraj citata ---
Crklo je meni dosta serijala druze xD inace dok nisam imao dozvolu sam vecinom sp 180 cvaju vozio i radio na njoj sam... sad si ovo ocu slozit za moj gust...kresnem elektronsku blokadu isto i miran sam...
--- Citat: matija84m - 01 Srpanj, 2019, 19:27:06 ---Tako nekako.
Sve se da napravit ali polako
I budi svjestan da se neces dugo vozit mozda cak nista.
--- Kraj citata ---
To mi jasno :toothy12:
--- Citat: robyakarider - 01 Srpanj, 2019, 19:45:34 ---ma 94ccm stavi vec kad se slaze, i valjda znas da ti 2-3000 eura ne gine potrositi na to
--- Kraj citata ---
94cc mi je odbojna nekako..mozda 94cc bude komplet masina kad mi ova krepa :toothy9:
matija84m:
Znaci piaggio se slaze.
Koja radilica je u planu?
Koji auspuh?
Koji karb?
Trebat ces i hladenje sredit to znas.
PchelaUbica:
Za taj cilindar ces sve sa tog skutera morat skinut i stavit odgovarajuce dijelove.
nino94:
E to je moje najvece pitanje haha, sta bi sve trebao uzet uz 86cc kit, mozda mi mozete preporucit neki drugi 86cc kit?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju