Ostalo > Motocikli

Ktm Exc 450 Supermoto

<< < (3/5) > >>

Corector:
Svidja mi se bajk, fali mi nesto takvo da predjem grad poprijeko.

MarinM:

--- Citat: Corector - 22 Kolovoz, 2019, 12:54:03 ---Svidja mi se bajk, fali mi nesto takvo da predjem grad poprijeko.

--- Kraj citata ---

hvalaa hvala, da gust je vozit se sa ovim

Kupljena selle dalla vale navlaka za sic, on rijesen, i malo se jos igrali sa dizajnom

U dolasku su jos naljepnice za felge ready to race, stavljeni circuit gripovi,naruceni slajderi,poklopci pumpica za kocnicu i kvacilo i jos 100 stvari... pisem kad dodee  :headbang: :headbang: :hello:

MarinM:
Za vikend smo malo peglali po stazi,,, ovo je drugi put da sam tamo i snimao sam na pocetku. Kasnije sam spustio vrijeme za jos 2 3 sec po krugu. Uglavnom prezabavna stvar , svaki zavoj grebanje nogarama, skinut rub i sa prednje i sa zadnje gume, a drugu dan upala svih misica.

Bit ce jos snimki, nadam se otic jos negdje na stazu u skorije vrijeme haha.. jedino bi trebali nabavit antihoping kvacilo,, u jednom trenutku na snimci se vidi kako poskakuje na kocenju. Uglavnom treba jos vjezbe, ali za 2 sata na stazi sve skupa ja zadovoljan

matija84m:
Super je kaj si okacil snimku da se vidi malo kako motorce ide :icon_thumright:
Odlicno ide i cini se da se drzi bolje nego sta izgleda na prvu.

MarinM:
Fora je sta nigdje na stazi nedam pun gas jer je mala staza.. a ide ko nevrjeme.. s tim da je iza 4 zuba manji zupcanik a naprijed 3 zuba veci. Sasvim upotrebljiv za svaki dan

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju