Tehnički kutak > Tuning skutera

Multivar na VXRa

<< < (4/5) > >>

2TDottore:

--- Citat: SlowRider - 22 Listopad, 2008, 22:20:33 ---
--- Citat: 2TDottore - 22 Listopad, 2008, 22:19:44 ---
--- Citat: SlowRider - 22 Listopad, 2008, 22:17:35 ---
--- Citat: 2TDottore - 22 Listopad, 2008, 21:59:58 ---
--- Citat: KicHo7 - 22 Listopad, 2008, 15:55:23 ---Moj je jaci od poggialijevog makar je njegov alu cilindar...exfreerider moze potvrdit jer su se trkali...i u startu i u međuubrzanjima i u krajnjoj mi se cini

--- Kraj citata ---

di nam je poggi da se obrani od vasih napada. :laughing7: ja sam probao njegovog vxr-a i meni ide dosta bolje nego onaj kojeg sam vozio iz 2007 koji je cijeli serijala.Ali zato ta serijala nagura 145 sto nemoze ni poggijev a bome ni od kiche. :beah:

--- Kraj citata ---

Koji je to dozivljaj kada stizes novog vxr-a na autoputu sa kramom od aeroxa  :laughing7: to se rijetko vidja  :frajer:

--- Kraj citata ---

tad jos nije bio propuhan. :beah:

--- Kraj citata ---

Ma pricaj ti sto god hoces, ja znam sto sam vidio i to ce mi ostati u pamcenju  :laughing3:

--- Kraj citata ---

dobro je da se bar neko veseli malim stvarima. :thefinger:

Poggiali:

--- Citat: exfreerider - 22 Listopad, 2008, 17:55:27 ---Zato ti i govorim da ne bacaš novce i vrijeme jer skut ide predobro i ubija pogijev alu

da nisam imao nebi ti govorio i još stalno misliti na rolice i klizaće koji se troše 3x brže :angry7:

--- Kraj citata ---
Da, al nemojte zaboravit dad je onda bio shacal gore, sad sa serdom ide osjetno bolje ;)

dino gp1:

--- Citat: SlowRider - 22 Listopad, 2008, 22:17:35 ---
--- Citat: 2TDottore - 22 Listopad, 2008, 21:59:58 ---
--- Citat: KicHo7 - 22 Listopad, 2008, 15:55:23 ---Moj je jaci od poggialijevog makar je njegov alu cilindar...exfreerider moze potvrdit jer su se trkali...i u startu i u međuubrzanjima i u krajnjoj mi se cini

--- Kraj citata ---

di nam je poggi da se obrani od vasih napada. :laughing7: ja sam probao njegovog vxr-a i meni ide dosta bolje nego onaj kojeg sam vozio iz 2007 koji je cijeli serijala.Ali zato ta serijala nagura 145 sto nemoze ni poggijev a bome ni od kiche. :beah:

--- Kraj citata ---

Koji je to dozivljaj kada stizes novog vxr-a na autoputu sa kramom od aeroxa  :laughing7: to se rijetko vidja  :frajer:

Ne vidim svrhu multivara na tom vxr-u kada je skuter serijski.

--- Kraj citata ---

Nemože vxr protiv roxa :laughing7:

exfreerider:
sa variom dođu 14 i 15gr

14 je za 200ccm
a 15 za 250ccm

dhorvat:

--- Citat: SlowRider - 22 Listopad, 2008, 22:20:33 ---

Ma pricaj ti sto god hoces, ja znam sto sam vidio i to ce mi ostati u pamcenju  :laughing3:

--- Kraj citata ---

A kaj veliš da ja bubnem ZX-a gore, uštimam kolko tolko prijenos i idemo na utrku protiv VXR-ova?  :o :o :o
 :drunken_smilie:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju