Tehnički kutak > Tuning skutera

Multivar na VXRa

(1/5) > >>

ChRiStIaN:
Dakle uzeo bi multivar na VXRa...dal mogu ocekivati kakvu bolju zivahnost, malo bolje ubrzanje il krajnju? Za 2t znam al nisam upucem u 4t svijet...

i koje rolice na serijalu s multivarom a koje su uopce serijske rolice na VXRu?

exfreerider:
Već sam ti rekao imao sam i vario i torq i neisplati se :nono:

Vidiš i sam da skut odlično ide kad se staneš protiv drugih skutera zar ne :frajer:

dhorvat:

--- Citat: exfreerider - 22 Listopad, 2008, 12:12:43 ---Već sam ti rekao imao sam i vario i torq i neisplati se :nono:

Vidiš i sam da skut odlično ide kad se staneš protiv drugih skutera zar ne :frajer:

--- Kraj citata ---

Njega j#be kaj mu je motor sa serijskim spuhom išel brže... Gle, da sam ja na Kristijanovom mjestu i ja bi tak regiral, htel bi malo popravit performanse...

S kojim rolicama si probal svoj multivar?

ChRiStIaN:
Uzel bui od utrobe multivar za 350 kuna...nem propal za 350 kuna bokte...a mozda bi mogel kaj bolje ic...il bar u meduubrzanjima dobit kaj

dhorvat:

--- Citat: KicHo7 - 22 Listopad, 2008, 12:26:28 ---Uzel bui od utrobe multivar za 350 kuna...nem propal za 350 kuna bokte...a mozda bi mogel kaj bolje ic...il bar u meduubrzanjima dobit kaj

--- Kraj citata ---

Nisam videl tebe i Poggija jedan protiv drugoga... Meni Dottore veli da njegov VXR ima strašna međuubrzanja... Neznam kak tvoja naspram njegovih.

A navodno da je njegov cijeli serijala osim onog "tiha noć" Serdarevića  :icon_tongue:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju