Tehnički kutak > Tuning skutera

Trokira pa ispaljiva

<< < (4/5) > >>

tdj595:
Evo da ti odgovorim, trebas stavit rolice otprilike ne znam koje, diznu isto ne znam koju i posto auspuh je taj koji kazes, mislim da trebas federe kvacila srednje tvrdoce iz paketa “neznam”

Trebo bi vrtit u ubrzanju otprilike izmedu nekih 7500 i 11500 onako po sluhu

PchelaUbica:
Ja ne kuzim kakvo vi to kolo svi dizete? Jel plešete užičko kolo ili neko drugo?

The Nightrider:
Remen od Peže mu ne ulazi do kraja u zadnje polutke - troši se i grije variomat i polutke i zato se sve užari nakon par km.
Start je dobar dok je hladan jer tvrda centralna također ne da da se zadnje remenice počnu otvarati, a i ne znam kako Piaggo centralna radi sa orginal Mina kvačilom..
Ako kvačilo hvata na 8-9 k RPM u kombinaciju sa orginal kvačilom i zvonom onda je već odavno spaljeno..
Nego jedino mi nije jasno kako svako voli biti sam svoj majstor i trpati dijelove tipa "ne znam koji je unutra" pa se onda čuditi ko pura dreku kad se mora nogama odgurivati na semaforu... kao da nema već 100 postova o base setupu za Roxa, nije to atomska fizika.

PchelaUbica:
Hahah pa nemoguce je stavit pia centralnu u mina kvacilo fizicki

The Nightrider:

--- Citat: PchelaUbica - 01 Srpanj, 2019, 13:50:32 ---Hahah pa nemoguce je stavit pia centralnu u mina kvacilo fizicki

--- Kraj citata ---

"opruga centralna je od piaggio mašine plava neznam koliko kila al je dosta dosta jaka zbog razlicitog unutarnjeg promjera tokario sam šajbu ležište svasta nesto i sada to odlicno stoji"

Ko kaže da ne ide unutra  ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju