Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Petrinja/Sisak-Rijeka/Crikvenica 😊

<< < (6/7) > >>

zvonkec92:
Sinoć ja otišo po Tuxya, našli se na benziskoj Oktan u mjestu Dužica i aj krenemo mi preko Žažine za Pokupsko i dalje prema Glini i malo prema karlovcu kad na vrhu jednog brda odakle se vidi svuda okolo stanemo i gledamo bokte pa na sljedečem brdu sjevaju munje koda oluja dolazi. Momentalno palimo nazad jer su nam se munje na očigled približavale, on je preko Gline zapičio doma a ja prema ZGu preko Pokupskog i jel me 10km prije Velike Gorice ulovila kiša i prala sve do doma pas mater

Tuxy:
Ako nista ,osvjezio si se  :headbang:

zvonkec92:
 :icon_tongue:  i zmazo skuter, sad ga OPET moram ić prat a jučer ujutro sam ga opro

Corector:
I mene je nocas u sitne sate pralo, jer sam se morao vracati po kisi s motorcetom. Definitivno treba zatvorit ovu sezonu  :angry7: Ali ajde, barem nije bilo hladno, cak i godi, uz ocekivano smrcanje danas.

SF2 Freak:

--- Citat: zvonkec92 - 07 Srpanj, 2019, 11:28:24 ---Sinoć ja otišo po Tuxya, našli se na benziskoj Oktan u mjestu Dužica i aj krenemo mi preko Žažine za Pokupsko i dalje prema Glini i malo prema karlovcu kad na vrhu jednog brda odakle se vidi svuda okolo stanemo i gledamo bokte pa na sljedečem brdu sjevaju munje koda oluja dolazi. Momentalno palimo nazad jer su nam se munje na očigled približavale, on je preko Gline zapičio doma a ja prema ZGu preko Pokupskog i jel me 10km prije Velike Gorice ulovila kiša i prala sve do doma pas mater

--- Kraj citata ---
AHahahahahahahahah

Stari pa vidio sam vas mimoisli smo se jos ja reko Ž. PA ovog roxa znam to je Vale. i skuzio batinu ali nisam uopce pomislio da si to ti Zvonkec. aman se mimoisli na zavoju prakticki na ulazu u Žažinu (sa vase strane) . Jeste gore onda isli po onoj sodranoj cesti ?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju