Tehnički kutak > Injection
Sr50 ditech pali nakon 5 pokusaja
Bolex:
Budem probao izmjeriti tlak pumpe samo da nabavim t racvu ...inace na skuteru je sve original pa cak i remen i rolice ja mislim...dok je bio u italiji nije bilo problema a cim sam ga dovezao u hr stalno neke sitnice e sad da li je do loseg goriva ili ne to ne znam.
Corector:
Pumpa mora zujati konstantno kad das kontakt, bez promjene zvuka. Ne treba ti T racva, spoji manometar direkt na pumpu i mora ti nagurati 12 bara, i brati paznju kad pumpa prestane s radom, da li taj pritisak goriva opada, ako da, koliko brzo (par sekundi, momentalno).
Pogledaj jel imas blokadu na usisu, nalazi ti se izmedju prirubnice i kucista usisa, komad lima s 12mm rupom u sredini.
Na koliko ti je okretaja ler? Mora biti na 2000rpm, jer cesto specijalci idu dirati onaj serafic na usisnom tijelu TPS, pa razjebu parametre i onda ti skuzer nece paliti dobro, to se nikada ne dira
Za gorivo se ne brini, ide i na vodu, doslovno jer svaki put kada ga hladnog upalis on dobiije kondenzirane vode iz kompresora, to je extreman agregat!
Bolex:
Zvuk pumpe je ravnomjeran.Saraf na tb nisam dirao a ler je uvijek na 2000 rpm.A sta taj limic ako postoji da ga ostavim ili da ga skinem? Hvala na savjetima
Lenko:
Limić skini, to je jedna vrsta blokade...Trenutno imam 3 pumpe koje ravnomerno zuje, ali ne bacaju dovoljan pritisak (otišle četkice na elektromotoru)...
Lenko:
--- Citat: Bolex - 26 Lipanj, 2019, 16:17:10 ---Masina je piaggio a na skutu pise factory.Uveo sam ga iz italije
--- Kraj citata ---
Onda je Purejet, a ne DiTech...DiTech je Morini...dva sasvim različita agregata...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju