Tehnički kutak > Injection
Sr50 ditech pali nakon 5 pokusaja
Bolex:
Moja crijeva su jos original i jedino od pumpe di injektora je ispucalo a ostala su dobra i pricekat ce zamjenu dok ne rijesim problem sa paljenjem
dino73n:
A ja evo imam jednu apriliju koja pali bez problema ali ne prima gas. Kad okrenem rucku gasa ne desi se nista. Samo malo promjeni zvuk al okretaju stoje na mjestu.
Provjerio sam kompresor i radi i promjenio svjećicu. Al problem je i dalje prisutan. Nisam mjerio pritisak goriva.
Pero imas li reci nesto pametno. Morini je u pitanju. Mozda ga spasis jer karburator mu se smješi :)
Sent from my Mate10pro using TapatalkPro
Zigas:
--- Citat: dino73n - 27 Lipanj, 2019, 14:27:35 ---A ja evo imam jednu apriliju koja pali bez problema ali ne prima gas. Kad okrenem rucku gasa ne desi se nista. Samo malo promjeni zvuk al okretaju stoje na mjestu.
Provjerio sam kompresor i radi i promjenio svjećicu. Al problem je i dalje prisutan. Nisam mjerio pritisak goriva.
Pero imas li reci nesto pametno. Morini je u pitanju. Mozda ga spasis jer karburator mu se smješi :)
--- Kraj citata ---
Meni se čini da je problem u TPS-ju. Fizički otvara leptir a compjuter nema informacije, da si mu dao gas. Provjeri konektor na njemu.
Corector:
Crijeva su ti sada nebitna jer vjerujem da ne curi gorivo niti zrak sisti iz kompresora, to su vrlo jednostavne metode dijagnosticiranja stanja tih dijelova. Cak i ako gorivo malo curka, mora upaliti, isto vrijedi i za zrak jer nije to bas tako osjetljivo osim ako postoji veliki nedostatak
Dino trebao bi provjeriti TPS da ga netko nije mozda otvarao ili je jednostavno u slusu, makar bi morao bacati gresku konstantno.
dino73n:
--- Citat: Corector - 27 Lipanj, 2019, 14:42:28 ---
Dino trebao bi provjeriti TPS da ga netko nije mozda otvarao ili je jednostavno u slusu, makar bi morao bacati gresku konstantno.
--- Kraj citata ---
Kako da ispitam jel TPS ispravan. Imas li neke vrijednosti na pinovima tps-a a i na pinovima dzeka od tps-a pa da izmjerim. A check injection lampica ne radi tako da ne znam baca li gresku ili ne.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju