Tehnički kutak > Tuning skutera
Pomoc oko kupovine variomata
DExTER_1312:
Nazalost ja sam ovu informaciju kasno sazno i na silu sam izbio jedan klizac i polomijo popola.....Nekako sam ga zaljepio i ismirglo......Nadam se da nece pravit problem :-X
DExTER_1312:
Pozdrav....Imam apriliu sr 50 ditech prebacne na karb upitanju je morini masina....Jucer mi je stigla centralna opruga rolnice klizaci i filter zraka to sam promijenio i ocistio karburator medjutim malo sam ostetio klizac ali sam to rijesio i ponovo dobro upada u variomat i dobro se klize.....Otiso sam u test voznju i odma sam primjetio da mi bolje vuce i kad je doso do 55 60 samo su obrtaji pocli padati izgubio je gas i poceo se tusit ja sam stao i on se ugasio...Nekako sam ga upalio(jedva) i jos mi se par puta ugasio do kuce i u jednom trenutku nije htio da upali i naisli su mi priatelji odslepali me....Danas kad sam doso i probao upaliti cijeli dan sam ostao oko njega nije htio ni jednom da upali....Sve sam zivo pregledo prvo svjecicu koja odlicno baca struju i uvjek bude cijeli navoj natopljen necim crnim ne znam da li je gorivo ili ulje jer je crno...Zatim sam odma pogledo jel sve stegnuto da ne pusta zrak....ne pusta nigdje sve je kao prije cak sam jos dotegnuo..Zatim sam provjerio onaj poklopac i klizac da se nije rasprsno medjutim stoji perfektno i odma tu sam provjerio semering na radilici i on dobro stoji...Takodje normalno karburburator sam nesta podesavo mada se ne razumijem bas u sve one sarafe.....Sad interesuje me dali moze bit do karburatora da nije ustelovan radi novog filtera ili mog ciscenja ili nesto mozda 3. ne znam dajte mi prijedolg sta da radim...I da zaboravio sam kad je stajao na test voznji puco je iz auspuha jedno 5 6 puta sad ne znam sta to znaci nije mi se prije desavalo :notworthy:
aragonY:
šou :toothy12:
Oliverxxx:
To "podešavanje" karburatora ga je ubilo...
gavranpero:
Vozi majstoru skuter.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju