Tehnički kutak > Garaža

Piaggio Beverly 250 i.e by Dacerovs

<< < (14/17) > >>

matija84m:
A super onda :icon_thumright:
Treba se snac

Corector:
Ljepilo za sajbe je krvava stvar. Mislim da je moj Nex najvise po satu izbacio 153 s novim remenom i briiem J.Costom. Bev tak negdje 145, s tim da remen nije bio najsiri.
Ove amortizere s vremena na vrijeme spricnes mascobom da zadnje iznutra oo stelajuceg elementa. A s druge strane kad peres ne bi bilo.lose isprat prasinu koja se tu ionako talozi.

balki:
Ja stavio ljepilo za sajbu i do sad se nije raspalo. Topla preporuka- raditi to sa jednokratnim rukavicama jer buš prste prije odrezo nego opro nakon toga :laughing7:

stipe:

--- Citat: dacerovs - 01 Srpanj, 2019, 12:40:35 ---
--- Citat: stipe - 01 Srpanj, 2019, 12:07:48 ---isao u subotu u sibenik, malo po gradu, ukupno 200km i 8 litara znaci 4l na 100

priko 120 nisam nigdi isao...

sorry na OT

--- Kraj citata ---
Meni je sad zadnji rezervar bio 4L potrosnja.
225km-9.2L ali samo przenje, od kako sam Polinija stavio, od semafora do semafora se ispaljujem hahaha, bio je uvijek u fullu.
A kad imam normalan ritam kao sada ovaj rezervar, onda trenutno imam na crtici prije 1/2 rezervara 140km i to je voznja do 120 po satu, tu i tamo sam ga stisnuo do kraja 145 po satu.

--- Kraj citata ---

e u tome je stvar

ti svoga przis stalno, i to po gradu pa trosi 4 litre, a moj 5
a konstantne voznje 100-120 mi trosi 4 litre, dok tebi 3, to je po meni pun k**ra*

dacerovs:
Jesi gledao svjecicu? Ako jesi kakve je boje?
Jesi klemu skinuo sa akua na 2-3 min da se resetira?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju