Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Zagreb/Sarajevo/Dubrovnik
shogun:
--- Citat: Corector - 17 Lipanj, 2019, 08:17:15 ---Luka, pa ne idu oni autoputem. A ova karta sto si je stavio, haha j#boteeee
Veli moj buraz kad ce tripovat do Maslenice, da ce koristiti onu aplilaciju Waze i slusalicu u usima ce furati...
Meni se neda to koristit, pa sam zato proletio vec par puta pored kamera, s pedeseticama. I pored par sam proletio s mptorom neki dan, jbg moram se skulirat momentalno.
Kroz BiH od Jajca do Banja Luke je predobar spust kroz kanjon, u tom smjeru bi trebalo svakako ici.
--- Kraj citata ---
Trebo bi imat vaze i mypatrol odjednom
Grotty:
Do sad sam uvijek koristio google maps, al vidim da spominjete taj waze , po cemu vam je bolji od mapsa , meni je maps vrh , ima upozorenja , offline mape itd , internet mi ne igra ulogu jer imam flat al dobro dodu ofline mape
tdj595:
Mene je google maps u zadnjih godinu dana vise puta zajebao totalno, tipa u krivi smjer odvede, fale neke ulice i sl., tako da sad obicno koristim apple maps, nisu ni one nesto ali barem nikad krivo ne odvedu
shogun:
--- Citat: Grotty - 17 Lipanj, 2019, 18:58:22 ---Do sad sam uvijek koristio google maps, al vidim da spominjete taj waze , po cemu vam je bolji od mapsa , meni je maps vrh , ima upozorenja , offline mape itd , internet mi ne igra ulogu jer imam flat al dobro dodu ofline mape
--- Kraj citata ---
Waze i mypatrol javljaju i aktivne policijske sacekuse ukoliko ih netko od korisnika oznaci kad ih uoci
Corector:
To ce mi dobro doci za Alpe, ukljucit cu 2 milijuna aplikacija
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju