Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

TheVespa :)

<< < (3/3)

eladio:

--- Citat: zvonkec92 - 15 Lipanj, 2019, 18:21:50 ---Koje su ovo gume? kak drze, jesi ju probao polegnut

--- Kraj citata ---

Mitas MC35 racer (soft ispred, normal tj. hard iza) , semi slick
Ako su dobre za Polini cup (i naša ekipa vozi s njima PH itd) posluzit će i meni , iako ne planiram tražiti granice :toothy3:

zvonkec92:
Koju dimenziju vespa ima, ovo bi si mogao ja na batinu staviti jer sadasnji briđston hoop nista nevalja. Lajk za sve, sviđa mi se i boja i sve :)

eladio:

--- Citat: zvonkec92 - 15 Lipanj, 2019, 22:02:34 ---Koju dimenziju vespa ima, ovo bi si mogao ja na batinu staviti jer sadasnji briđston hoop nista nevalja. Lajk za sve, sviđa mi se i boja i sve :)

--- Kraj citata ---

3,5-10 ..ali imas te gume u raznim dimenzijama. jedino racunaj da su bar duplo skuplje nego si navikao  :toothy3:
i često se naručuju i čekaju cca 10ak dana, jer to nije baš da drže svi na lageru , baš zbog cijene..

PS
..pojma nemam kakve su po kiši (ne planiram voziti po kiši, niti mi je vespa za svaki dan), razmisli  :dontknow:

zvonkec92:
Ni ja se ne vozim po kisi, u dve godine ako me jednom ulovi kisa i to je sve tako da to nije problem, veci problem mi je kaj standardne batine imaju tu dimenziju 3.50-10 jedino moja glupa ima 3.00-10 :( 

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju