Općenito > Propisi
Yamaha bez papira
aeroxx132:
Pozz ovako gledao sam po netu i naisao sam na ovaj forum ali nisam dobio odgovore koje sam trazio hahaha
Da li mi moze neko reći ko je imao iskustva ili zna nekog ko je imao iskustva za voznju skutera bez papira originalnih papira?
Naime imam Yamahu Aerox 2013 godiste imam saobracajnu od druge Yamahe Aerox poklapa se boja ali broj sasije ne. Imam polozeno za 50cmm i ova Yamaha je 50ccm i imam kacigu i sve propisno uvijek ali me zanima ako me slucajno zaustave i bude im nesto sumnjivo i pogledaju broj sasije posto je u papirima motor 2005 godiste.. Kolika je kazna za to? Imam vozacku i sve ali eto motor ima papire od druge Yamahe. Hvala
ivano_007:
Kazna ne bi trebala biti velika.
Ako skuže, eventualno će ti ga zaplijeniti dok se ne utvrdi stvarni vlasnik, a tebi opalit kaznu za vožnju skutera bez papira (registracije, 5-10 000kn, ako se ne varam). Još pogotovo ako je taj skuter kojeg voziš ili skuter od kojega su papiri, ukraden, tad te vjerojatno čeka i kaznena prijava.
lju989:
dobit ćeš kaznenu prijavu za krivotvorenje isprava sigurno i još ćeš morati dokazivati od kud ti druga rama....
matija84m:
Ne gine ti zatvor.
Bolje da nemas papire nego da imas krivotvorene
aeroxx132:
@matija84m pa ako sam maloljetan i nisam kaznjavan nikada?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju