Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Prelog - Povljane (Pag) 15.7.2019

<< < (2/5) > >>

Corector:
Velebit ti je najmanja stavka, jer uspon nije agresivan osim onog kratkog dijela nakon Gracaca pa do tunela.

Nemas brige samo gas.

Koliko vidim, naumio si od Zagreba do Karlovca ici cestom kroz Pisarovinu, to ti je bolje nego stara karlovacka, opustenije je.

Ako te zanima malo adrenalina u ovoj ruti, mozes u Korenici skrenuti desno za Gospic, pa onda na Velebit, jako je lijepa Lika untom dijelu, manje je prometa, i imas strmiji spust do Karlobaga s Velebita, i zatim super magistralu i jako lijep pogled cijelom dionicom.

PS meni je ta ruta za otic u ducan kod Nina :P
Samo gas i uzivaj!

francicfrane:

--- Citat: Corector - 13 Lipanj, 2019, 19:20:54 ---Velebit ti je najmanja stavka, jer uspon nije agresivan osim onog kratkog dijela nakon Gracaca pa do tunela.

Nemas brige samo gas.

Koliko vidim, naumio si od Zagreba do Karlovca ici cestom kroz Pisarovinu, to ti je bolje nego stara karlovacka, opustenije je.

Ako te zanima malo adrenalina u ovoj ruti, mozes u Korenici skrenuti desno za Gospic, pa onda na Velebit, jako je lijepa Lika untom dijelu, manje je prometa, i imas strmiji spust do Karlobaga s Velebita, i zatim super magistralu i jako lijep pogled cijelom dionicom.

PS meni je ta ruta za otic u ducan kod Nina :P
Samo gas i uzivaj!

--- Kraj citata ---

Zapravo samo sam napisao rutu u google karte te isključio autoceste i ovo je rezultat (najkraća ruta).

Dapače, zanimaju me mirnije ceste s ljepšim krajolikom (pogledom) :)

Tomi_ZG:

--- Citat: francicfrane - 13 Lipanj, 2019, 18:45:48 ---Zanima me jedino hoće li nas skuter povuć preko Velebita? Zajedno imamo oko 135 kg + skuter.

--- Kraj citata ---
Kaj se brineš da će krenut u rikverc?  :laughing7:
Ja sam s 50kom bez problema išao uz Velebit i Kapelu i to dosta brzo s obzirom da je prdekalo,tak da mi tvoje pitanje stvarno zvuči ko zajebancija  ;D,bez obzira kaj imaš suvozačicu,sigurno ćeš ić 70 po satu bez problema

francicfrane:

--- Citat: Tomi_ZG - 14 Lipanj, 2019, 14:16:48 ---
--- Citat: francicfrane - 13 Lipanj, 2019, 18:45:48 ---Zanima me jedino hoće li nas skuter povuć preko Velebita? Zajedno imamo oko 135 kg + skuter.

--- Kraj citata ---
Kaj se brineš da će krenut u rikverc?  :laughing7:
Ja sam s 50kom bez problema išao uz Velebit i Kapelu i to dosta brzo s obzirom da je prdekalo,tak da mi tvoje pitanje stvarno zvuči ko zajebancija  ;D,bez obzira kaj imaš suvozačicu,sigurno ćeš ić 70 po satu bez problema

--- Kraj citata ---

Ma pitam pošto tu kod mene u Međimurju nema ni b od brežuljka :D

Tihich:
Sad baš gledam naslov teme i mislim si kako je svijet mali, tamo i ja ljetujem i baš u to vrijeme.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju