Ostalo > Razne offtopic teme :)
Jel ima neko iz Zg da pregleda skuter
Corector:
Cekam prvo da se javis s iskustvom koje ces steci kroz par sati, ponekad minuta, nekad i sekundi, ali navozati se garantirano neces :D
Daj barem da te malo spasim jer ce ti reci mozda odmah kako to sve ne valja i najbokje da ti ugradimo karburator nakon kojeg ce sve biti bajno i krasno za njihov dzep, a ti se pusi, jer inace to kazu nakon sto te opelje za ajnspric nepotrebne dijelove inradove, tjm ne naprave nista korisno.
Ako ti je skuter u odlicnom stanju, vjerojatno nikada nisu mijenjana ona prozirna crijeva goriva koja su vec svima trula. Treba ti 25cm od rezervara do pumpe, i od pumpe do vrha rezervara jedno 70cm. To kupis u autosuluzi koja je u Rijeci i oni jedini imaji super silikonska crijeva koja dugo traju, 4.8mm unutrasnji promjer.
I mozes uzeti crijevo za kokpresor zraka 26cm duzine, u HansaFlexu, unutrasnji promjer 6mm.
I filter goriva novi, imas ga na svakoj benziskoj onaj klasicni prozirni.
To ti je to ako skuter pali i vozi, uz elementsrno tipa filter zraka, i ponesto u prijenosu...
Fabo_zg:
Ne ne,ja idem samo kod provjerenih ljudi :icon_biggrin:
Corector:
Dobro brate, bit ce netko drugi sjeban umjesto tebe :D
Fabo_zg:
Hahahahaha :toothy12:. Ma ono sto ja znam je to da kvacilo trese(odnosno koda zarokce pri 5km/h) i malo slabije pali na hladno.Nema nekih vau problema,al bih volio kad bi ti detaljnije pregledo i postelo. :hello:
Corector:
Ajde purejet brate sve cemo to da ispeglamo, necemo te pustiti da budes izjeban.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju