Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Spens Novi Sad 2019
zvonkec92:
Jedan od vođa onog foruma nosi istu trenerku vec 6 godina, koju god sliku nades na tom forumu on je uvjek u istoj trenirci :laughing3:
Tomi_ZG:
--- Citat: Corector - 10 Srpanj, 2019, 16:13:02 ---Sto se mene tice Ajmo. Jer ugradio sam list opruge. I nosim gas masku s aktivnim ugljenim filterom cestica.
--- Kraj citata ---
Sjetio sam se tebe jutros u vezi srpskih vozača,znači glupan vozi šleper iz srbije po Slavonskoj u lijevoj traci,a u desnoj isto kamion,i glupan se vozi usporedno s njim odnosno 2m zadnjeg kraja prikolice mu je paralelan s kabinom ovog u desnoj,i glupan tak peglira i ne jebe živu silu,došlo mi je da karađokinu napravim od njega :angry9:
Corector:
Opusteno!
Moj savjet ti je da tripnes s pedeseticom po Srbiji, ali bez bjezanja na autoput, jer to nije to. Postati ces extremno tolerantan covjek ovdje kod nas, makar sam nedavno bio isprovociran pa sam se nasao u zestokoj ulozi ispostivaca.
Lenko:
E momci, drago mi je da dolazite i da se upoznamo...NS je od mene 80km, ali ću vrlo rado dojahati...ima li neki plakat ili tako nešto, da vidim detalje...tek sad vidim ovde da se tako nešto organizuje...
PchelaUbica:
Jel nema na SS foruumu objavljen evenat?
Nadam se ugodnom druzenju i razmjeni iskustava ovog naseg takoreci hobija sa strucnjacima iz vaseg kraja
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju