Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
STELVIO 2019. - Purejet i Peza - ODVOZENO!!!!!
Corector:
Samo extremno
Corector:
Usli uoravo u Sloveniju preko Pasjaka, kolona na granici je megakilometarska,ispreskakali smo sve one Porschee ko veverica grane i prosli granicu doslovno za 2 sekunde, samo smo izvadili dokumente i odmah su rekli da ih spremimo jer veverice nitko nikad ne zajebava :D
Ekipe na motorima.je pun k, kao i retarda koji smaraju i smetaju pa tako ispreskacemo GSovce kao veverica grane takodjer
Slucajno sam.snimio iza Delnica hrpu Austrijskih tripera sa pedesrtkama, naravno ,kulturno zablokiranim na 45kmh, Sym Yet, Malaguti F15 i razni drugi, a iza njih ide kombi s prikolicom haha
Peza zamorce ima problema s okretajima, prijenos nesto jebe i svaki put se scimam kad oeza nestane u retrovizoru jer pomislim da je izletjela iz zavoja...
Vrlo nizak nivo ishrane, jedemo Zamjensko meso, piletina spricana na veliko, a svinjetina tvrda ko opanak.
Sva sreca pa sam se pripremio na visi nivo posta, al reko da degustiramo. Sve fino uredno, a ono najbitnije, trulo.
zvonkec92:
Da da, to je taj nevaljani francuz sa talijanskim variomatom koji se jucer smijao mom talijanu sa francuskim variomatom.. Da imam para ja bi iso s batinom i ispreskako bi i GSove i vas dvojcu sve zajedno sa njima svima skupa :laughing1:
Corector:
Mrale nemoj narucivati jedan mjesec za u štek i bit ce do Hong Konga :D
Suhi ima problema s mesinom, znaci ovo meso je jos losije nego kod nas haha Nadam.se da me necw boljeti trbuh jer je osjecaj kao da si se najeo kamenja.
Pored takvih bih nosio lonce i plamenik i kuhao si na cesti za ubuduce.
Izjava Suhog: "stari moj ak su nas Slovenci opeljesili, kaj ce nam tek talijani cigani napravit" hahahaha
Restac je pun, velik, prase se vrti ispred....
Suhi je ostavio raznjice, zvace ih 10min haha
PchelaUbica:
Mrale bit će žaba kod talijana, ne sekirajte se :D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju