Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
STELVIO 2019. - Purejet i Peza - ODVOZENO!!!!!
ljubo46:
sretno ekipa :notworthy: ;D
Zigas:
Kod nas je prognoa za sada OK. Ali svaki dan posljepodne može da su lokalni padovi i oluje s grmljavinom.
Za tip nemam spreman motor i guzicu. Za mene je trip 35km. Imam -4 blatobrana, nemam punjača, holdera za telefon, ja nema kišenjaka....Zezam.
Istina je da za 20 minuta dobijem keramiku za kupaonicu i to me čeka idučih 14 dana, sutra idem na more za vikend spremat za kasnije i godišnji odmor, kad završim sa keramičarstnom.
3alfa3:
Prognoza u hr je samo manji dio, treba pratit sve lokacije. A klima je toliko razlicita da je ravno zgoditku na lotu ostat suh na takvom djiru, pogotovo u ovo doba godine.
Sretno i uzivajte, nek vrijeme bude jedini potencinalni problem
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Corector:
Evo, ispada da je tek od nedjelje suncano i lijepo vrijeme na prijevoju oko 13℃ maksimalac, a do tada je oko 9 uz kisu.... i sta sad? B mater i uskladjivanju neradnih dana i vremena, to nemres uskladit za 2 zivota. P mater i planovima mrtvim.
Taman se nabrijao, ulio ulje do cepa, stavio polovnu svijecicu ko novu i spreman sam za obic osminu zemaljske kugle i sad cu grunut ko nuklearka ako ne tripnem negdje.
matija84m:
Ups. Sta to znaci da se sutra ne krece u alpe? :'(
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju