Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

STELVIO 2019. - Purejet i Peza - ODVOZENO!!!!!

<< < (30/39) > >>

MarinM:
svaka cast.... kapa do poda

rs50e9:
s gustom citam postove coretora i suhog, al ovaj roadtrip !!!! svaka cast, trip zajebancija sve na nivou

Corector:
Prakticki bez codeca i hardwarea s poluispravnim kompjuterom, bez zvucne kartice, a na slusalice krci zvuk visokom frekv, s nekim sjebanim misem koji se malo malo ugasi, uspio sam nabacati s mukom sliku do slike, malo isjeci neprimjerene tonove i ostaviti ih malo nesinkronizirane, i naposlijetku nekakvu glazbenu podlogu nakalemit. Evo ga, sramotim sam sebe, ali bolje i to nego nista, poceo sam razbijati mis ali se neda, kompaktan je i zajeban, daj samo nestoooo :toothy12:

Zajebancija na Stelviu, kad provedes cijeli dan u zavojima i razlicitim konfiguracijama reljefa, ne mozes ostati normalan :laughing7:
Slike i sve snimke slijede cim skuzim zasto me j cak i mob s uploadom na YT :toothy12: kaze ovako vec danima:

Koliko sam skuzio, postoji neki limit za upload na YT

zvonkec92:
Jel to preko vaceda uploadas ili prek normalnog jutuba? Nece ni meni tak vec preko godinu dana neznam zasto ali oce kad odes u galeriju odaberes fajl koji hoces uploadat stisnes onu ikonicu "share" i tamo odaberes jutub i na taj nacin radi upload

Corector:
Nece nikako, cak sam probao skinuti posebab program za upload (ne kuzim zasto to postoji uopce), kao da je neka zabrana u pitanju. Budem se jos malo pozabavio s tim, al na kraju krajeva ja to prebacim na mob, i preko moba dizem jer se bojim spojiti komp na internet da mi opet ne bi usao zlocudni kod...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju