Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
STELVIO 2019. - Purejet i Peza - ODVOZENO!!!!!
Corector:
Po ovoj vrucini mi se neda tripovat, radje cu vozit po noci, na magistrali je pakao...ali ipak picim za ZG.
Pag takodjer gori, trebao sam sutra ici, ali neda mi se vise bit tamo, jer sam se spremio za jebqcke planine, a dosao na more. 36℃ je tamo, zasvasao sam gas i udario na Posedarje pa na Velebit do Gracaca, i sad u Udbini kod Roberta radim pauzu na ugodnih 27℃.
Moze se reci kako sak krenuo na rodjenad do Povljane s Purejetom, ali preko Stelvia.
Mislio sam do Zeljave i do Bihaca, cisto da zacinim ovaj extreman trip po jos koji put, ali sta ja znam, i ovo je vec jako bezobrazan nivo, jer sta ce reci selo, sta ce reci ljudi...
Nakon ovog tripa koji jos traje, jos sam za nijansu promaknuo ovog Runnera za przenje pozavojima, sad mi fali snage i nesto mi se mota po glavi da slozim jednog s 300 i.e. masinom. Jednostavno mi taj skut prejebeno odgovara, ali to je samo jedna od ideja posto sam previse toga prosao s purejtom, a neke bi stvari trebalo ponoviti s jacim.
Moram poceti aktivno koristiti sator, to mi je sljedeca zelja, hocu spavat u sumetini gdje mi se najvise svidi, i da biram pogled koji mi se najvise svidja, ovo prilazenje naseljenim sredinama, trazenje smjestaja (JBENI premekMEKANI MADRACI KOJI ME SLOME, prekratki kreveti gdje ne pomaze noti dijagonala, zagusljivost, sparina), razna djecurlija koja se derace, kolone, semafori, nepotrebna kruzenja i odjavljivanja u 10h me smaraju.
3alfa3:
dobro si odabrao za povratak, imao i srece, jer, vrucine tek slijede sutra, a pogotovo od preksutra
Corector:
Op op op, sta je ovo, pa jel moguce da 5000km odvoziim u cugu?
Doslo mi da operem zube u sred Like, ne ide mi se u onu sparinu i vrucinu. Bas je lijepo :D
Zapravo neda mi se biti u Zgu niti na moru sada, jer je extremno u picku materinu, vec sam se osurio po ledjima...
Da nemam zabranu tripovanja, sad bi ja preko Like pa u Bosnu u planine, sve do Crne Gore i Kosova, pa kad prodju ove vrucine onda se vratim...
zemo323:
Kako si napisao op op šta je ovo, pogledam sliku i mislim se pa nije vrag da mu je nakon svega vodena propišala :laughing7:
Corector:
Op op, 1800km je izbrasnareno. Zanimljivo da se lampica ulja jos nije upalila, kod GMIZAJUCEG moda, purejet extremno malo trosi :D
Imao sam trku s autobusom iz Zadra koji je picio autopute, a ja po D1...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju