Tehnički kutak > Garaža
Piaggio NRG 50 DD 2018
matija84m:
Ne radi video ni meni :dontknow:
zeba0712:
I šta sad to znači za blokadu - jel ide gore ili ne?
Evo ponovni upload videa:
Probajte sad!
dario007:
Radi video,skuter je trom u bozju mater.Prva stvar imas premekane federe kvacila.Starta prenisko i upada u rupu.Leovince set u Autokresi je najpovoljni,mislim da je 55kn.Iz tog seta ubacis plave federe i to bude dobro.
Ili ak bas oces bit forumski steler ubacis malossi crne koje platis kao dva leovince seta sa 3 vrste federa u svakom.
Inace kao referanca,zdrav pia 50 sa rezo spuhom tipa leovince zx mora ici oko 10-11s do 60km/h,tvoj ide za 17s.
Do 80km/h ide oko 23s,tvoj je na 35s.
Pricam o gps brzinama,i tvoje mjere vrijede ako je sat gps tocan.
Evo jedan video,setup je u potpisu.75km/h je 60gps-a,95 je 80gps-a,120 je 102gps-a
Ovo je stari nrg kojeg sam imao,tom je cajger malo vise lagao,ali tu je to negdje.Na oba je bio isti spuh,ali razliciti variomati.
SF2 Freak:
Ma to dobro ide. Cuka tebi ne laze puno mozda 1-2kmh. Uzmemo li u obzir da je jos kinesce u pitanju skuter ide dobro. Jer u pitanju je bacva i dalje.
tdj595:
Ma vraga ide dobro, nesto tu ne stima definitivno mora ici dosta bolje. Pa i sam je rekao da ima neki drugi lik temu s novim nrg koji hvata preko 90 bez problema. Ovako ko na videu ide fly s touringom kojeg sam nekidan prijatelju slozio (mislim na top speed), tako da bi ovo trebalo puno bolje ici. Btw. na tom flyu je trazio podizanje igle nakon zamjene auspuha, inace je bio potpuno mlitav ko ovaj i cak se hladan skoro gasio na full gas
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju