Tehnički kutak > Garaža

Piaggio NRG 50 DD 2018

<< < (36/78) > >>

zeba0712:
Evo sad nakon 2 dana neke vožnje mogu samo reć da mi je skuter definitivno išao bolje i brže sa orginal variomatom, 4,8 rolicama i orginal federom.
Ne znam dal ovaj Malossi ima tvorničku grešku ili šta.
Zanima me šta bi dobio da u Malossia stavim te 4,8 rolice od auspuha? Tu kombinaciju još nisam probao.

A i što se trokiranja tiče, ono je daleko izraženije bilo jučer popodne (bilo je hladnije) i opet jutros (magla i hladnije).

Zube sam uspio prebrojat, nadam se:

A - 46
B - 11
C - 13
D - 49

RunnerSukosan:
Odvezi to nekome tko se kuzi, nije da vario ima tvornicku gresku neg ti nemas dovoljno znanja da to ustelas..

zeba0712:

--- Citat: RunnerSukosan - 05 Srpanj, 2019, 08:27:23 ---Odvezi to nekome tko se kuzi, nije da vario ima tvornicku gresku neg ti nemas dovoljno znanja da to ustelas..

--- Kraj citata ---

Zato pitam što i kako da probam i napravim.
Mog majstora ste popljuvali, a zapravo je očito čovjek pogodio najbolje što je mogao. Al nije bitno.
Sad to želim poštelat da mi najbolje odgovara. Piranje je zašto ne mogu dobit  niti 80km/h? A razno-razne kombinacije su probane.

tdj595:
Jesi izvadio lim iz karburatora?

zeba0712:

--- Citat: tdj595 - 05 Srpanj, 2019, 08:34:45 ---Jesi izvadio lim iz karburatora?

--- Kraj citata ---

Nisam još. Probat ću to napravit u nedjelju.
Iako teško da ću išta dobit, jer kao što sam već rekao - s foruma član ima isti skuter i limić gore s 64 diznom i ide 90. Na orginal variomatu s lakšim rolicama.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju