Tehnički kutak > Garaža
Piaggio NRG 50 DD 2018
dario007:
Ja bi se kladio da je unutra 53 i limic,al ajde vidli budemo.
Sa ovakvom svjecicom 64 i limic nema sanse,ja sam to probao jer mi je jedan ovlasteni serviser rekao da oni to tak stavljaju.Znaci skuter nije mogao krenut,svjecica crkla u 5km,nikud-nikam na serijskoj bacvi je trokirao ko lud.
matija84m:
Bit ce to sve dobro da se karb ustela.
Ima da pali bez gasa i da vozi ko pravi :headbang:
zeba0712:
--- Citat: dario007 - 04 Srpanj, 2019, 12:55:18 ---Ja bi se kladio da je unutra 53 i limic,al ajde vidli budemo.
Sa ovakvom svjecicom 64 i limic nema sanse,ja sam to probao jer mi je jedan ovlasteni serviser rekao da oni to tak stavljaju.Znaci skuter nije mogao krenut,svjecica crkla u 5km,nikud-nikam na serijskoj bacvi je trokirao ko lud.
--- Kraj citata ---
Pa sad, meni svijećica nije crkla već 250km, skuter trokira samo kad ga upalim hladnog prvih 5 sekundi i onda ide ko lud.
Nema razloga da mi laže da je stavio veću diznu.
Al provjerit ćemo sa sigurnošću. Skidat ćemo karburator.
dario007:
E da obrati paznju na jos dvije-tri sitnice.
Tim zadnjim redizajnom su mijenjali izgled airboxa,skidat ces ga svakako radi zamjene dizne ili provjere.
Izmjeri fi rupa na poklopcu kud zrak prolazi i izmjeri fi usisne lulice u airbox,da poslije nebi bilo placa radi forumske stele na drugaciji ulaz zraka.
Druga stvar taj karb ima dodatni konaktor ili crijevo koje se negdje na njega spaja radi tih eko normi,to navodno ne smije biti otpojeno jer onda skuter nejde,pa slikni i taj dio da vidimo kaj je to.
SF2 Freak:
Dodatno crijevo upuhuje zrak u karb preko senzora koji diktira kolicinu zraka.
Ako ga istekas skuter nemre vrtit prek 7000. Taj pimpek ostavi jer skuter sa njim radi puno bolje. NEma klasicnog trokiranja na malom gasu kod serijskog piaga.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju