Općenito > Propisi

Čiču satralo od kazne na Tomosu

<< < (2/3) > >>

PchelaUbica:
Sta je ovo u šibeniku divlji zapad hahah Ovaj nema vozacku i ima lazne tablice, čića na motoru bez tablica takoder i bez kacige jbt

https://www.dalmacijadanas.hr/neregistrirani-auto-udario-u-moped-od-siline-udarca-vozac-mopeda-udario-u-vjetrobransko-staklo-tesko-je-ozlijeden

Tomi_ZG:
Glupan si je sam kriv,nek opet ne nosi kacigu

A ovan sa Balkijevog linka je vrh,koji još veći glupan moraš bit da voziš s ovakvom gumom,a još su mi jači oni na komentarima koji ga brane jer nema za bolje,onda nek se ne vozi,jer i netko od nas bi istu kaznu za to popušio  :dontknow:

--- Citat: ---Očita neispravnost gume, koju je zbog dotrajalosti i nastalih deformacija 52-godišnjak dodatno učvrstio vezanjem užeta
--- Kraj citata ---

balki:
Prije par dana u Mlinima kraj Dubrovnika kod kluba Gusar u minuti vidim dva skuterasa bez tablica...

matija84m:
Ljudi se poigravaju sa vozilim bez rege.
Sto znaci da nemas ni osiguranje. Sad si zamisli da na uskoj cestici slucajno zaones za novi auto skupi auto. Pa to ti moras popravit iz svog zepa a cifra moze biti velika. Puno veca nego rega i osiguranje. Zato pamet u glavu!
Kad se dogodi sranje kasno je.

Tomi_ZG:
Ja sam se vozio bez rege jedno 3-4000km dok me pajcek nije klepio,to je bilo davne 2006. i onda sam dobio za današnje kazne sitnih 1000kn,još mi je i vozačka bila ostala doma

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju