Tehnički kutak > Garaža
Kec nadobudna turpija
SF2 Freak:
Ovu temu otvaram jer sam jako povodljiv ocito. Svi nesto slazu ,a ja opet slinim i slinim. Dosta mi je toga. Vrijeme da iz steka izvucem par aseva.
Moj nikako preboljeli kec (SF1) vratio mi se :love4: . Pocastit cu ga najjacom serijom francuske masine tuned by Suhy.
Low budet turpija jer uzet ce sve kaj vec imam doma. Kupit moram samo neki 21 karb kinesce i lagere radilice.
Sve to vec stekarim 5g i nikako volje da si to slozim. Navukli ste me svaka cast :headbang:
Eto par slikica :toothy10:
Scooterist_#1:
Tooooo Suhy nema zae#ncije samo jakoooo! Podrzavam 1000%!!! Imas vivu za svaki dan i sve radni stroj, speedya koji je jedan jedini za posebne trenutke i sada si fino slozis jos keca for fun igracku da mozes parirati fadilovom roxu pekarska edicija... Samo naprijed i tu sam ak kaj trebas od posla do dijelova za donirat (ne brini sutra dodem po bacvu s vive) :icon_biggrin: :headbang:
dario007:
Ajmo Suhy,vec sad juris dok je u nagovjestaju 115gps-a :notworthy:
zvonkec92:
Nebu nis od ovoga, iso bu sporije nego spidi 50-ka
SF2 Freak:
Danas sutra lagere uzmem pa da ubacim radilicu. Imam tu nku Athena radilicu pune polutke :dontknow: Vec se dosjed za lager na kraku radilice prosirio kolko hrde ima :toothy9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju