Tehnički kutak > Tuning skutera

Vespa 50cc setup 2 taktna

<< < (4/5) > >>

GIGA01:

--- Citat: tdj595 - 04 Lipanj, 2019, 22:37:15 ---Zaobidi te cilindre. Nista 80cc. Valja ti dr evo(tj. top trophy to je isti kit), to je u klasi malossi/polini sporta ali dosta jeftiniji a po kvaliteti nista losiji... ali dobitna kombinacija bi bila za AC masinu malossi mhr replica i bacva i 19/21mm karb... to traje i ide...

--- Kraj citata ---
Nasao sam dr. Evo. Cilindar, set... Samo bacva sta je, nije mi jasno? Veci karb ok

tdj595:
Pa ovi auspusi tipa gianneli go, lv touring

Karb pazi da ima atomizer za 2T, znaci dell 21 ds naprimjer, ili ako ces ove kineske phbg onda obavezno 21mm verziju jer 19 ima za 4T atomizer

GIGA01:

--- Citat: tdj595 - 05 Lipanj, 2019, 08:52:11 ---Pa ovi auspusi tipa gianneli go, lv touring

Karb pazi da ima atomizer za 2T, znaci dell 21 ds naprimjer, ili ako ces ove kineske phbg onda obavezno 21mm verziju jer 19 ima za 4T atomizer

--- Kraj citata ---
Spuh imam👌Mozes li mi naci link za ispravni karb koji odgovara mojoj masini👍👍👍

tdj595:
E imas jedan problem s karbom a to je sto moras naci i verziju sa sarafima za stimanje s desne strane, posto ne mozes stavit onaj stari tip trokut airbox na vespu... tako da ti je izbor dosta suzen, a i takvi karbovi obicno nemaju za spojit dovod ulja pa moras rucno mjesavinu radit. Ostavi zasad taj 17.5 ok ce bit, samo mu naruci diznu cca80 i 40 klipic, i skini lulicu s airboxa i zamijeni je s nekom cijevi da ima unutarnji promjer 18.5-19mm

GIGA01:

--- Citat: tdj595 - 05 Lipanj, 2019, 10:00:28 ---E imas jedan problem s karbom a to je sto moras naci i verziju sa sarafima za stimanje s desne strane, posto ne mozes stavit onaj stari tip trokut airbox na vespu... tako da ti je izbor dosta suzen, a i takvi karbovi obicno nemaju za spojit dovod ulja pa moras rucno mjesavinu radit. Ostavi zasad taj 17.5 ok ce bit, samo mu naruci diznu cca80 i 40 klipic, i skini lulicu s airboxa i zamijeni je s nekom cijevi da ima unutarnji promjer 18.5-19mm

--- Kraj citata ---
Pre detaljno i korektno, jako sam zahvalan👍👌

https://www.scooter-center.com/en/192kt00086/cylinder-dr-70-cc-evolution-piaggio-ac-2-stroke

Ovaj kit bi mi odgovarao?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju