Tehnički kutak > Injection

Di tech problem sa pucanjem

<< < (3/4) > >>

slavisa993:
Jos uvek nisam nista uradio, kad ocistim svecicu, malo je bolje. ali opet bi moglo koji kilometar vise, pod punim gasom se oseca trokiranje. Ovih dana cu skinuti regulator i diznu pa cu videti. Na yt ima neki snimak sto covek pokazuje kako mu je losa dizna i posle par kilometara mu crkava svecica. Tako da moze se desiti da dizna ne pravi maglu, vec prsti gorivo...

slavisa993:
Skinuo sam regulator pritiska, u casici je bila neka bela tecnost kao kada se izmesa voda i benzin. Da li to treba da znaci da je procureo i treba se promeniti?

Zigas:
To ti je emulzija, mješavina vode i ulja iz air kopresora. To je normalno. Kad očistiš to oprzno sa oringima i sastavljanjem, da jih ne uništiš. Namaži uljem kad sklapaš i sve more ič lagano skupa, ako ne ide onda si sjebao jedan oring.

Ja sam si ugradio separator te emulzije...

Corector:
To ti je ok, ali ditech ima problema . Mehanikom, jer injektori i pumpa su ti ok.

Lenko:

--- Citat: slavisa993 - 17 Lipanj, 2019, 16:43:56 ---Skinuo sam regulator pritiska, u casici je bila neka bela tecnost kao kada se izmesa voda i benzin. Da li to treba da znaci da je procureo i treba se promeniti?

--- Kraj citata ---
Da bi to eliminisao, stavi separator ili kako je drugačije zovu, vodena zamka...oko 10e...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju